معجون (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۲ لیوان
بستنی وانیلی۵۰۰ گرم
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
فندق۲ قاشق غذاخوری
عسل۲ قاشق غذاخوری
خرما۱۲ عدد
کنجد بو داده۲ قاشق غذاخوری
مغز بادام۲ قاشق غذاخوری
یخ۸ تکه کوچک
موز۴ عدد متوسط
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه معجون

مرحله اول

برای تهیه معجون حتما از خرمای پوست کنده استفاده کنید، اگر خرمای شما پوست دارد آنرا چند دقیقه در آب ولرم قرار دهید سپس پوستش را جدا کنید. هسته های خرما را نیز خارج کنید و خرماها را داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.

مرحله دوم

در مرحله بعدی شیر سرد را به همراه بستنی، مغز گردو، فندق، عسل، کنجد بوداده، فندق، مغز بادام، موزهای خرد شده و خامه صبحانه به خرما اضافه می کنیم. اگر مخلوط کن شما برای همه مواد جا نداشت می توانید نصف مواد را داخل مخلوط کن بریزید.

مرحله سوم

پس از اینکه به خوبی میکس کردید خارج کنید و باقیمانده مواد را در دور بعد میکس کنید. اضافه کردن یخ به معجون اختیاری است البته اگر از شیر سرد و بستنی یخ زده استفاده کنید، معجون شما به حد کافی خنک است و اصلا نیازی به استفاده از یخ ندارید.

مرحله چهارم

حالا ۴ عدد لیوان مخصوص معجون آماده می کنیم و معجون را به مقدار مساوی داخل لیوان ها می ریزیم. برای تزیین معجون به سلیقه خود می توانید از مواد متنوعی مثل مغز پسته، ویفر، خامه فرم داده، تکه های موز یا آناناس و … استفاده کنید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!