مواد لازم چای آلبالو | |
آلبالو | ۲۰۰ گرم |
آب | ۱ لیتر |
نبات یا شکر | به مقدار کافی |
دستور تهیه چای آلبالو
مرحله اول
ابتدا شاخ و برگ و دم های آلبالو را می گیریم، سپس انها را به خوبی می شوییم و به همان صورت با هسته داخل یک قوری مناسب می ریزیم. مقداری آب باید حدود دو برابر مقدار آلبالوها باشد. آب را به آلبالوها اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا قوری را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب درون قوری به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم چای با حرارت بسیار ملایم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشد و اماده مصرف شود.
مرحله سوم
یکی از نکات مهم هنگام دم کردن این چای خوشمزه و مفید این است که حتما از یک قوری بزرگ برای دم کردن چای آلبالو استفاده کنید، چون اگر از قوری کوچک استفاده کنید ممکن است چای سر برود و مقداری از عصاره چای بیرون بریزد.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه چای آلبالو اماده است و می توانیم آنرا سرو کنیم. برای سرو این چای خوشمزه می تواندی از شکر، قند یا نبات استفاده کنیدف که البته نبات طعم بسیار خوبی به این چای می دهد که این هم بستگی به ذائقه دارد.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir