چای ماسالا (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۲ نفر
چای سیاه۱ قاشق چایخوری
شیر۲ لیوان
دانه هل۴ عدد
چوب دارچین۱ عدد
زنجبیل۱ تکه کوچک
دانه میخک۴ عدد
فلفل سیاه۴ عدد

دستور تهیه چای ماسالا

مرحله اول

ابتدا ادویه ها را (فلفل سیاه، دارچین، هل و دانه میخک) را داخل مخلوط کن می ریزیم و به صورت خرد شده در می آوریم (نباید پودر شوند). البته اگر می خواهید به روش سنتی عطر ادویه ها را در بیاورید می توانید از هاون استفاده کنید.

مرحله دوم

اگر از زنجبیل خشک شده استفاده می کنید که می توانید به همراه دیگر ادویه ها آنرا پودر کنید یا بکوبید ولی اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید که عطر و طعم بسیار بهتری دارد آنرا با رنده ریز رنده کنید و به همراه چای سیاه در یک قوری می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه ۱ لیوان آب جوش به همراه ادویه ها به قوری اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چای به مدت ۱۵ دقیقه درون قوری روی حرارت ملایم بماند تا حجم آب به یک سوم برسد. در مرحله بعدی شیر را به قوری اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شیر به آرامی گرم شود.

مرحله چهارم

در هند معمولا برای تهیه این چای از شیر غیر لبنی مثل شیر نارگیل، شیر بادام و … استفاده می شود، البته اگر غیر لبنی در دسترس ندارید می توانید از شیر گوسفند یا گاو استفاده کنید. برای شیرین کردن چای هم  در صورت تمایل باید از شیرین کننده طبیعی استفاده شود.

.

نکات تهیه چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا , چای ماسالا , طرز تهیه چای ماسالا به روش هندی , خواص چای ماسالا

ادویه گرام ماسالا هندی

در کشور هند برای تهیه این چای از ادویه گرام ماسلا استفاده می شود که نوعی ادویه ترکیبی با طعم و عطر بسیار عالی می باشد. در صورتی که تمایل دارید این ادویه را در منزل درست کنید توصیه می کنیم مطلب زیر را مشاهده نمایید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!