آب هندوانه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۴ نفر
هندوانه کوچک۱ عدد
خاک قند یا شکر۱ قاشق غذاخوری
یخ قالبیبه مقدار کافی

دستور تهیه آب هندوانه

مرحله اول

ابتدا هندوانه را به صورت شتری یا اسلایس برش می زنیم سپس تخمه های هندوانه را با یک خلال دندان خارج می کنیم. با این روش خیلی سریع تمام تخمه های هندوانه جدا می شوند و نیاز نیست زمان زیادی برای این کار بگذارید.

مرحله دوم

در ادامه پوست اضافی اسلایس های هندوانه را جدا می کنیم، سپس هندوانه های خرد شده را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و چند پالس می زنیم تا حجم هندوانه ها کم شود و پایین تر بروند تا برای باقی مواد جا باز شود.

مرحله سوم

البته اگر میکسر یا مخلوط کن شما بزرگ و جادار است نیاز نیست این کار را انجام دهید. در ادامه پودر قند یا شکر را اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا شکر به طور کامل در آب هندوانه حل شود. در آرخ یخ را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن یخ دو دقیقه دیگر مواد را میکس می کنیم تا یخ به طور کامل پودر شود. حالا آب هندوانه را داخل لیوان های پایه بلند می ریزیم و به وسیله اسلایس های هندوانه، برش های لیمو ترش یا هر چیزی دیرگی به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!