شیر بادام (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۲ نفر
مغز بادام۵۰ عدد
عسل۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیر بادام

مرحله اول

برای تهیه شیر بادام خانگی ابتدا بادام را از یک شب قبل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا روی بادام ها آب می گیریم و اجازه می دهیم خیس بخورند. پس از اینکه بادام ها به خوبی خیس خوردند پوست انها را جدا می کنیم.

 

مرحله دوم

حالا بادام ها را به همراه ۴ قاشق غذاخوری آب گرم داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا بادام ها به طور کامل پودر شوند. پس از اینکه بادام ها کاملا پودر شدند ۲ لیوان سر خالی آب به مخلوط کن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مجددا مخلوط کن یا میکسر را روشن می کنیم و حدود ۲ دقیقه دیگر بادام ها را میکس می کنیم تا شیر بادام اماده شود. حالا عسل را اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا شیر بادام به طور طبیعی شیرین شود.

مرحله چهارم

البته شیرینی شیر بادام کاملا سلیقه ای می باشد و اگر دوست دارید این نوشیدنی طبیعی را با طعم شیرینی تر میل نمایید می توانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری بیشتر عسل اضافه کنید. در پایان باید شیر بادام را صاف کنیم.

مرحله پنجم

حالا شیر بادام را داخل تنظیف یا یک پارچه نخی می ریزیم و فشار می دهیم تا شیر بادام خارج شود. پس از اینکه شیر بادام را صاف کردیم، خمیر باقیماند را روی یک سینی می ریزیم تا خشک شود، سپس آسیاب کرده و به عنوان آرد بادام استفاده می کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!