مواد لازم برای ۲ نفر | |
مغز بادام | ۵۰ عدد |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه شیر بادام
مرحله اول
برای تهیه شیر بادام خانگی ابتدا بادام را از یک شب قبل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا روی بادام ها آب می گیریم و اجازه می دهیم خیس بخورند. پس از اینکه بادام ها به خوبی خیس خوردند پوست انها را جدا می کنیم.
مرحله دوم
حالا بادام ها را به همراه ۴ قاشق غذاخوری آب گرم داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و چند پالس می زنیم تا بادام ها به طور کامل پودر شوند. پس از اینکه بادام ها کاملا پودر شدند ۲ لیوان سر خالی آب به مخلوط کن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مجددا مخلوط کن یا میکسر را روشن می کنیم و حدود ۲ دقیقه دیگر بادام ها را میکس می کنیم تا شیر بادام اماده شود. حالا عسل را اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا شیر بادام به طور طبیعی شیرین شود.
مرحله چهارم
البته شیرینی شیر بادام کاملا سلیقه ای می باشد و اگر دوست دارید این نوشیدنی طبیعی را با طعم شیرینی تر میل نمایید می توانید ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری بیشتر عسل اضافه کنید. در پایان باید شیر بادام را صاف کنیم.
مرحله پنجم
حالا شیر بادام را داخل تنظیف یا یک پارچه نخی می ریزیم و فشار می دهیم تا شیر بادام خارج شود. پس از اینکه شیر بادام را صاف کردیم، خمیر باقیماند را روی یک سینی می ریزیم تا خشک شود، سپس آسیاب کرده و به عنوان آرد بادام استفاده می کنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir