مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک خانگی
مقادیر ذکر شده در فهرت مواد اولیه به اندازه تهیه یک فنجان سرکه بالزامیک میباشد:
روغن زیتون خالص | 3/4 پیمانه |
سرکه بالزامیک | 1/4 پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
چاشنیهای دلخواه (خردل، پیاز قرمزخردشده، سیر،سبزیجات معطر تازه و خشک، عسل یا شکر قهوهای) | از هر کدام یک ق غذاخوری سر پر |
طرز تهیه سرکه بالزامیک خانگی
- روغن زیتون و سرکه بالزامیک را داخل یک شیشه کوچک خشک و تمیز بریزید.
- به اندازه یک پینچ نمک و کمی فلفل سیاه به آنها اضافه کنید.
- درب شیشه را کاملا محکم ببندید و شیشه را حسابی تکان دهید.
- میزان نمک و فلفل آن را بچشید.
- در صورت تمایل از چاشنیهای دلخواهی که گفته شد نیز به اندازه 1 ق غذاخوری داخل شیشه بریزید و خوب مخلوط کنید.
- شیشه را به مدت چند هفته داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از چند هفته سرکه بالزامیک خانگی شما آماده است. قبل از استفاده، شیشه را خوب تکان دهید تا سرکه و روغن زیتون جداشده، دوباره باهم ترکیب شوند.
- در صورتی که بخواهید سرکه بالزامیک خانگی را در مقادیر کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید همیشه مواد اولیه یعنی روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به نسبت 3 به 1 باهم ترکیب کنید.
خوب است بدانید که تمام سرکههای بالزامیک موجود در بازار واقعی نیستند. از میان سه نوع سرکه بالزامیک موجود در سوپر مارکتها تنها یک نوع آن اوریجینال بوده و با روشی سنتی تهیه میشود و بقیه تنها از لحاظ برخی خصوصیات شبیه سرکه بالزامیک اصیل هستند.
.
منبع:
https://vista.ir