مواد لازم برای تهیه پشمک خانگی
- شکر ۲/۵ پیمانه
- آرد ذرت ۲/۵ پیمانه
- لیوان ۱ پیمانه
- جوهر لیمو ۱ ق چای خوری
طرز تهیه پشمک خانگی
مرحله اول : تفت دادن آرد
ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس آرد ذرت را داخل تابه ریخته و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی آرد نباید بسوزد و حتما حرارت روی ملایم باشد این مرحله باید ۱۵ دقیقه طول بکشد سپس آرد داخل یک سینی ریخته و پخش کنید تا خنک شود.
مرحله دوم : آب کردن شکر
یک تابه دیگر را روی حرارت قرار دهید و به آن آب و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر ذوب شود و شربت غلیظ شود وقتی به غلظت رسید جوهر لیمو را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم : سرد کردن شکر
یک تکه یخ یا یخ خشک را داخل دستمال قرار دهید و روی آن یک سینی قرار دهید و تابه را روی سینی بگذارید تا مراحل خنک شدن را انجام دهید دقت کنید که مراحل سرد کردن را در قسمت وسط سینی انجام دهید و زیاد به کناره های سینی نمالید چون آب و شکر وقتی سرد میشود سفت شده و به کناره ها می چسبد وقتی آنقدر هم زدید که شکر شکل گرفت ولی دست شما را نسوزاند قابل شکل گیری می باشد.
مرحله چهارم : تهیه پشمک
حالا آب و شکری که مثل خمیر شده را به شکل حلقه دربیاورید و داخل سینی آرد بگذارید و هر طرفش را آرد پاشی کنید و از کناره ها کشیده و بزرگ کنید و به شکل ۸ انگلیسی بپیچانید و روی هم تا کنید و رویش را آرد بپاشید و به همین صورت ۲۰-۳۰ بار انجام دهید وقتی رشته ها شکل گرفتن آرد اضافی آن را جدا کنید پشمک را به شکل دلخواه شکل دهید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پشمک
- اگر در حین کار رشته ها پاره شد مجدد آن ها را بهم وصل کنید و دوباره شکل دهید.
- می توانید پشمک را داخل قالب ریخته و با مغز تهیه کنید.
.
منبع: پازسیدی | https://parsiday.com