سس باربیکیو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت و فن تهیه سس باربیکیو

سس باربیکیو یک جایگزین برای انواع سس‌های با چربی بالاست. می‌توان به اساس ذائقه خود مقدار شکر موجود در این سس را کم و زیاد کرد. اما ترجیحا مقدار شکر کم باشد و میزان فلفل سیاه و قرمز را زیادتر در دستور داشته باشید.

طرز تهیه سس باربیکیو

سس باربیکیو (سس BBQ) سسی است که برای مرینت کردن گوشت انواع کباب به خصوص جوجه کباب مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته در خارج کشور از این سس برای تهیه بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. مواد اولیه این سس شامل: سرکه، رب گوجه فرنگی، پودر ادویه‌ها، فلفل سیاه و قرمز و شکر است.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 40 دقیقه

مواد لازم

  • 1 عدد لیمو ترش درشت
  • 1 پیمانه رب گوجه فرنگی
  • پیمانه سرکه سفید
  • 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز ساییده
  • ½ قاشق چایخوری پودر زیره
  • قاشق چایخوری زعفران ساییده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری نمک

دستور العمل‌

  • ابتدا آب لیمو را بگیرید سپس در یک کاسه آب لیمو و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • سپس مواد را در یک قابلمه بریزید و با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید، تا سس غلیظ و یکدست شود.

.
منابع:
فودوتو/https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!