ونوشک پلو کرمانشاهی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم

  • ونوشک ۱ پیمانه
  • برنج ۳ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم

.

طرز تهیه ونوشک پلو

مرحله اول: آماده کردن مایع ونوشک پلو

در ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل یک تابه بریزید. مقداری روغن به آن اضافه کنید و تفت دهید. وقتی پیاز کمی سبک شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید تا سرخ شود. زردچوبه، نمک و رب را داخل گوشت بریزید. وقتی گوشت سرخ شد ونوشک و زعفران دم کرده را نیز به آن افزوده و شعله را پایین بزنید. درب تابه را بگذارید تا گوشت و ونوشک پخته و نرم شوند.

مرحله دوم:آبکش کردن برنج

داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد برنج خیس شده را داخل آن ریخته و وقتی پخته شد آن را آبکش کنید.

مرحله سوم: دم دادن برنج

کف یک قابلمه روغن بریزید و اگر تمایل داشتید مقداری نان لواش خانگی یا سیب زمینی برای ته دیگ بگذارید. سپس مقداری از برنج را داخل قابلمه ریخته و از مایع آماده شده روی آن بریزید و همین کار را ادامه دهید تا برنج و مایع تمام شود. حرارت را روشن کرده و 5 دقیقه حرارت را زیاد کنید تا بخار کند سپس حرارت را کم کرده تا برنج دم بکشد. تقریبا 20 دقیقه زمان برای دم کشیدن پلو کافی است.

نکات کلیدی برای پخت ونوشک پلو

– در تهیه این غذا می توانید برنج را آبکش نکرده و آن را به صورت کته درست کنید.

– به جای گوشت چرخ کرده از گوشت کنجه نیز می توانید استفاده کنید. فقط از قبل باید گوشت را با پیاز بپزید. از گوشت قلقلی هم می توانید استفاده کنید.

– برای خوش طعم شدن ونوشک پلو، پس از دم کشیدن آن مقداری روغن حیوانی روی آن بریزید.

– اگر تمایل داشته باشید می توانید رب گوجه را حذف کرده و به جای آن مقدار بیشتری زعفران دم کرده به ونوشک پلو اضافه کنید.

– شما عزیزان می توانید میوه ونوشک را در فصل بهار خریداری کرده و پس از پاک کردن و شستن داخل فریزر نگهداری کنید. همچنین می توانید میوه آن را خشک کرده و در سایر فصول سال استفاده کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!