دمپختک باقالی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه دمپختک باقالی

  • باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
  • برنج: ۴۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  • زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه دمپختک باقالی

برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

تابه مناسبی انتخاب کنید و بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

کمی که باقالا ها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.

پیاز های خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید.سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

نکته برای بهتر جا افتادن دمپختک

  • برای جلوگیری از سوختن کره باید در ابتدای کار روغن به آن اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از وا رفتن باقالی قبل از پختن آن را تفت دهید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!