هواری میگو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه میگو هواری (میگو پلو جنوبی)

زردچوبه: به میزان لازم
زعفران: ۲ قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ)
گشنیز: ۳ قاشق سوپخوری (تازه و ساطوری شده)
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
برنج: ۳ لیوان
میگو: ۳۰۰ گرم (پاک کرده)
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه میگو هواری (میگو پلو جنوبی)

ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آنها اضافه کنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.

سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده را نیز اضافه کرده و کمی صبر کنید تا عطر ادویه به مشام برسد.سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید توجه داشته باشید که میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند کافیست.

۱لیوان آب جوش هم به مواد اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود ، پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبکشی برسانید.ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند

سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، ۱ لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.

سایر نکات میگو هواری (میگو پلو جنوبی)

در صورت تمایل ابتدا میگو را با مواد دلخواه بجوشانید و بعد طبخ کنید.

چون میگو سرد هست بعداز خوردن غذا حتما خرما که گرم هست بخورید

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!