ادویه پلو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ادویه پلو

این مقدار مواد برای 6-5 نفر کافی است.

برنج4 پیمانه
سینه مرغ1 عدد (700 گرم)
ران مرغ2 عدد (500 گرم)
پیاز، خرد شده1 عدد
نمکبه میزان لازم
زعفران ساییده1/4 قاشق مربا خوری
کره100 گرم
ادویه پلویی2-3 قاشق سوپخوری
روغن5 قاشق مربا خوری
سیب زمینی450-500 گرم
روغن(برای سرخ کردن)1 پیمانه
کنسرو نخود فرنگی1 و 1/2 پیمانه
زعفران دم کرده2 قاشق سوپخوری

مراحل آماده سازی و طبخ ادویه پلو

  1. برنج را حداقل از 2 ساعت قبل مطابق با دستور ارائه شده در قسمت نکات بسیار مهم در تهیه و پخت انواع پلو ها خیس کنید.
  2. تکه های مرغ را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سینه مرغ را 4 قسمت کرده و ران و ماهیچه ها را از هم جدا کنید. تکه های مرغ را با پیاز و 3 پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه متوسط روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد. کف روی مرغ را جمع کرده و درب قابلمه را ببندید، حرارت را ملایم کنید تا مرغ بپزد و 1/2 پیمانه از آب مرغ باقی بماند. زعفران ساییده را روی تکه های مرغ بپاشید و 2 قاشق سوپخوری کره به آن اضافه کنید. تکه های مرغ را از قابلمه در آورید و 1 قاشق سوپخوری ادویه پلویی روی انها بپاشید.
  3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. پنجره فر را روی طبقه وسط قرار دهید.
  4. برنج را آبکش کنید.
  5. کف قابلمه ای بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برای ته دیگ، از سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش استفاده کنید.
  6. مقداری از برنج را در قابلمه8 بریزید و کمی ادویه روی آن بپاشید. سپس از تکه های مرغ روی برنج بچینید. دوباره روی مرغ برنج ریخته و روی برنج، نخود فرنگی بریزید. به همین ترتیب مواد را لابه لا داخل قابلمه بریزید تا تمام شوند و در لایه آخر، برنج قرار گیرد.درب قابلمه را ببندید و 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بخار کند. زعفران دم کرده  و 3 قاشق سوپخوری روغن داغ روی برنج بریزید. روی درب قابلمه را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و قابلمه را داخل فر بگذارید. پس از 15 دقیقه، درجه فر را روی پایین ترین دما قرار دهید و برنج را 50-40 دقیقه دم کنید(یا روی حرارت مستقیم به مدت 1/5 ساعت دم کنید).
  7. سیب زمینی ها را بشویید، پوست بکنید و نازک خلال کنید(می توانید از رنده یا دستگاه مخصوص خلال کردنسیب زمینی استفاده کنید). سپس 30 دقیقه در آب سرد و نمک قرار دهید و در آبکش بریزید و بشویید. سیب زمینی را در 3-2 مرحله، در روغن داغ و شناور سرخ کنید و سپس در صافی بریزید تا روغن آن جدا شود.
  8. پلوی دم کشیده را در دیس بکشید. بقیه کره و آب مرغ را با هم داغ کنید و روی برنج بدهید.
  9. روی برنج را با برنج زعفرانی و سیب زمینی سرخ کرده تزئین و سرو کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!