سیر پلو با میگو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه سیر پلو با میگو

این مقدار مواد برای 6-5 نفر کافی است.

میگو500 گرم
روغن1/2 پیمانه
زعفران دم کرده3 قاشق سوپخوری
برنج4 پیمانه
نمکبه میزان لازم
سیر2 بوته
گشنیز(خرد شده 200 گرم)600 گرم
کره70 گرم

مراحل آماده سازی و طبخ سیر پلو با میگو

  1. میگو ها را در آب سرد بریزید و پوست آنها را جدا کنید. پشت میگو ها را شکاف دهید و روده ی آنها را خارج کنید. میگو ها را از 1 ساعت قبل با 2 قاشق سوپخوری روغن، 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده، 1/2 قاشق مربا خوری نمک و 1 حبه سیر رنده شده مزه دار کنید و در یخچال قرار دهید.
  2. برنج را حداقل از دو ساعت قبل مطابق با دستور ارئه شده در نکات بسیار مهم در تهیه و پخت انواع پلو ها خیس کنید.
  3. سیر را درشت خرد کنید و با یک پیمانه آب و 1 قاشق مربا خوری نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. سپس مخلوط را در صافی بریزید تا آب آن برود. گشنیز را با سیر مخلوط کنید.
  4. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید و پنجره فر را روی پایین ترین طبقه قرار دهید.
  5. برنج را آبکش کنید. سیر و گشنیز را به آرامی با برنج مخلوط کنید.
  6. کف قابلمه بزرگ، 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برای ته دیگ، 2 ردیف برگ کاهو بچینید.
  7. مخلوط برنج، سیر و گشنیز را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا برنج بخار کند. 2 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده و 2 قاشق سوپخوری روغن داغ روی برنج بدهید. درب قابلمه را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و داخل فر بگذارید. پس از 15 دقیقه، دمای فر را روی پایین ترین درجه قرار دهید و برنج را 50-40 دقیقه دم کنید(و یا برنج را روی حرارت کاملاً ملایم به مدت 1.5 ساعت دم کنید).
  8. داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. میگو ها را 3-2 دقیقه داخل آب بپزید و در صافی بریزید.میگو را با 2 قاشق سوپخوری روغن، 2 دقیقه تفت دهید(توجه داشته باشیدکه پخت زیاد، سبب سفت شدن میگو ها می شود).
  9. برنج را همراه میگو در دیس بکشید و کره آب کرده روی برنج بدهید و سرو کنید.

پیشنهاد سر آشپز

می توانید به جای سیر خشک، از یک کیلو سیر سبز (سیر تازه) استفاده کنید. در این صورت، میزان گشنیز را نصف کنید و برگ های سبز سیر را نیز خرد کنید و داخل پلو بریزید. توجه داشته باشید که سیر تازه احتیاجی به پخت ندارد. سیر پلو را می توانید با ماهیچه، ماهی سرخ کرده یا کوکوی مخلوط سبزیجات نیز سرو کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!