دمی باقلا (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه دمی باقلا

برای ۶-۵ نفر

باقلای خشک زرد۴۰۰ گرم
نمکبه میزان لازم
زرد چوبه۱ قاشق مربا خوری
برنج۴پیمانه
پیاز،خرد شده۱پیمانه
روغن۴ قاشق سوپخوری
کره۵۰ گرم

مراحل پخت دمی باقلا

  1. باقلا را بشویید و۲ ساعت با مقداری آب خیس کنید،سپس در صافی بریزید.باقلا را با نمک زرد چوبه ومقداری آب روی حرارت ملایم قراردهید تا نیم پز شود.
  2. برنج را ۳ بار با آب ولرم بشویید.
  3. روغن را داخل قابلمه ای متوسط بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید .پیاز را در روغن تفت دهیدتا طلایی شود.برنج را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید وبه همراه پیاز ۲ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
  4. ۶ پیمانه آب گرم ومقداری نمک به برنج اضافه کنید وباقلای نیم پز را نیز بریزید.اجازه دهید تا آب برنج کشیده شود.درب قابلمه را دم کنی بگذارید وحرارت را کم کرده ،برنج را ۶۰-۵۰ دقیقه دم کنید.
  5. دمی باقلا را در دیس بکشید وکره آب کرده را روی آن بدهید وسرو کنید.

 

نکات ویژه:

در صورت تمایل ،می توانید ۲-۱ سوپخوری رب گوجه فرنگی به دمی باقلا اضافه کنید .در این صورت،رب را پس از تفت دادن برنج بیافزایید.در فصل باقلای تازه ،می توانید از باقلاهای زرد وتازه برای دمی باقلا استفاده کنید.در این صورت احتیاجی به نیم پز شدن باقلا نیست.باقلا را پس از تفت دادن برنج،همراه آب اضافه کنید.این دمی را می توانید با انواع حبوبات پخته مانند عدس ،لوبیا چیتی ،نخود ولوبیا چشم بلبلی نیز درست کنید.برای این کار ،حبوبات پخته را پس از کشیده شدن آب برنج به آن اضافه ومخلوط کنید،سپس برنج را دم کنید .

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!