مواد لازم برای تهیه غوره غوره
برای 2/5 کیلو گرم
غوره | 3 کیلوگرم |
نمک | 1/18 حجم آبغوره |
مراحل تهیه غوره غوره
- غوره را از ساقه جداکنید و بشویید.2/3 غوره را داخل آبمیوه گیری بریزید و آب آن را بگیرید.
- آبغوره را در قابلمه ای ریخته ، روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد و حجم آن به 2/3 حجم قبلی برسد . سپس بگذارید سرد شود.
- آبغوره را پیمانه کرده ،1/18 حجم آن نمک بیافزایید و هم بزنید تا نمک حل شود.
- باقی غوره شسته شده را در شیشه ریخته ، آبغوره را روی آن بریزید.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com