غوره غوره (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه غوره غوره

برای 2/5 کیلو گرم

غوره3 کیلوگرم
نمک1/18 حجم آبغوره

مراحل تهیه غوره غوره

  1. غوره را از ساقه جداکنید و بشویید.2/3 غوره را داخل آبمیوه گیری بریزید و آب آن را بگیرید.
  2. آبغوره را در قابلمه ای ریخته ، روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد و حجم آن به 2/3 حجم قبلی برسد . سپس بگذارید سرد شود.
  3. آبغوره را پیمانه کرده ،1/18 حجم آن نمک بیافزایید و هم بزنید تا نمک حل شود.
  4. باقی غوره شسته شده را در شیشه ریخته ، آبغوره را روی آن بریزید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!