ترشی بامیه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه

برای 1/3-1/2 کیلوگرم

بامیه500 گرم
سرکه250 میلی لیتر (1 پیمانه)
آب250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمک1/2 قاشق مربا خوری
فلفل تند2 عدد
سیر3 حبه
برگ گلپر4 عدد
سرکه250 میلی لیتر (1 پیمانه)
آب250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمک1و 1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه  ترشی بامیه

  1. بامیه را بشویید وبا قیچی چوب آن را کوتاه کنید.سپس در قابلمه ریخته ، با 250 میلی لیتر سرکه ،250 میلی لیتر آب و 1/2 قاشق مربا خوری نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد .پس از پختن آبکشی کرده و بگذارید سرد شود.
  2. بامیه ، فلفل تند ، سیر وبرگ گلپر را با هم مخلوط کرده ودر شیشه بریزید.
  3. سرکه ، آب و نمک را نیز مخلوط کرده وهم بزنید تا نمک در آب حل شود.محلول را روی بامیه ها ریخته ، درب شیشه را ببندید و شیشه را در جای خنک قرار دهید.
  4. بعد از 15 روز ترشی آماده است.

پیشنهاد سر آشپز

در صورت تمایل می توانید 1/4 پیمانه روغن زیتون به مواد ترشی اضافه کنید .در این صورت 1 قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز نیز به دستور اضافه شود.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!