مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه
برای 1/3-1/2 کیلوگرم
بامیه | 500 گرم |
سرکه | 250 میلی لیتر (1 پیمانه) |
آب | 250 میلی لیتر (1 پیمانه) |
نمک | 1/2 قاشق مربا خوری |
فلفل تند | 2 عدد |
سیر | 3 حبه |
برگ گلپر | 4 عدد |
سرکه | 250 میلی لیتر (1 پیمانه) |
آب | 250 میلی لیتر (1 پیمانه) |
نمک | 1و 1/2 قاشق سوپخوری |
مراحل تهیه ترشی بامیه
- بامیه را بشویید وبا قیچی چوب آن را کوتاه کنید.سپس در قابلمه ریخته ، با 250 میلی لیتر سرکه ،250 میلی لیتر آب و 1/2 قاشق مربا خوری نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد .پس از پختن آبکشی کرده و بگذارید سرد شود.
- بامیه ، فلفل تند ، سیر وبرگ گلپر را با هم مخلوط کرده ودر شیشه بریزید.
- سرکه ، آب و نمک را نیز مخلوط کرده وهم بزنید تا نمک در آب حل شود.محلول را روی بامیه ها ریخته ، درب شیشه را ببندید و شیشه را در جای خنک قرار دهید.
- بعد از 15 روز ترشی آماده است.
پیشنهاد سر آشپز
در صورت تمایل می توانید 1/4 پیمانه روغن زیتون به مواد ترشی اضافه کنید .در این صورت 1 قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز نیز به دستور اضافه شود.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com