ترشی گوجه سبز و ترشی چغاله بادام (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

امروز نوبت ترشی گوجه سبز است، خیلی ها عاشق گوجه سبزند و در ضمن فواید زیادی هم برخلاف تصورمون دارد. گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز

برای 1.8-1.7کیلو گرم

گوجه سبز سفت500 گرم
فلفل ریز و تند2-3 عدد
سیر1-2 حبه
مرزه کوهی1-2 ساقه
سرکه سفید250 میلی لیتر
آب1 لیتر (4 پیمانه)
نمک4 قاشق سوپخوری

مراحل آماده سازی ترشی گوجه سبز

  1. گوجه سبز ها را با خلال دندان سوراخ کرده ،در شیشه بریزید.فلفل ، سیر و مرزه را نیز اضافه کنید.
  2. سرکه ، آب ونمک را مخلوط کرده ،هم بزنید تا نمک داخل مایعات حل شود.سپس این محلول را داخل مواد ریخته ، درب شیشه را ببندید ودر جای خنک نگهداری کنید.
  3. بعد از 20 روز ترشی آماده است .

نکات ویژه

می توانید این ترشی را با گوجه قرمز و ترش نیز آماده کنید و به جای مرزه نیز می توانید از سبزی های معطر دیگر مثل آویشن تازه یا ریحان نیز استفاده کنید .

ترشی چغاله بادام

مانند ترشی گوجه سبز آماده می شود و بهتر است از چغاله های ریز استفاده شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!