امروز نوبت ترشی گوجه سبز است، خیلی ها عاشق گوجه سبزند و در ضمن فواید زیادی هم برخلاف تصورمون دارد. گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود، از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.
مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز
برای 1.8-1.7کیلو گرم
گوجه سبز سفت | 500 گرم |
فلفل ریز و تند | 2-3 عدد |
سیر | 1-2 حبه |
مرزه کوهی | 1-2 ساقه |
سرکه سفید | 250 میلی لیتر |
آب | 1 لیتر (4 پیمانه) |
نمک | 4 قاشق سوپخوری |
مراحل آماده سازی ترشی گوجه سبز
- گوجه سبز ها را با خلال دندان سوراخ کرده ،در شیشه بریزید.فلفل ، سیر و مرزه را نیز اضافه کنید.
- سرکه ، آب ونمک را مخلوط کرده ،هم بزنید تا نمک داخل مایعات حل شود.سپس این محلول را داخل مواد ریخته ، درب شیشه را ببندید ودر جای خنک نگهداری کنید.
- بعد از 20 روز ترشی آماده است .
نکات ویژه
می توانید این ترشی را با گوجه قرمز و ترش نیز آماده کنید و به جای مرزه نیز می توانید از سبزی های معطر دیگر مثل آویشن تازه یا ریحان نیز استفاده کنید .
ترشی چغاله بادام
مانند ترشی گوجه سبز آماده می شود و بهتر است از چغاله های ریز استفاده شود.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com