ترشی لیته گوجه فرنگی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته گوجه فرنگی

برای 2.2-2.1 کیلو گرم

بادنجان قلمی600 گرم
سرکه قرمز1 پیمانه (250 میلی لیتر)
آب1 پیمانه (250 میلی لیتر)
زرد چوبه1 قاشق مربا خوری
سیاه دانه1 قاشق سوپخوری
هویج، خرد شده1پیمانه
فلفل دلمه ای، خرد شده1پیمانه
سیر ، پوست کنده، خرد شده4-5 حبه
فلفل تند2-3 عدد
سرکه سفید250 میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت و قرمز پوره شده3 پیمانه(750 گرم)
نمک3 و1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی لیته گوجه فرنگی

  1. بادنجان ها را پوست بکنید وبا 1پیمانه سرکه و آب داخل قابلمه متوسط بپزید . سپس بگذارید تا سرد شود.پس از سرد شدن فشار دهید تا آب آن جدا شود ، سپس با چرخ گوشت چرخ کرده یا ریز ساطوری کنید .
  2. زرد چوبه و سیاه دانه را با بادنجان مخلوط نمایید.
  3. هویج ، فلفل دلمه ای ، سیر و فلفل تند را نیز به مواد بیافزایید.
  4. سرکه وپوره گوجه فرنگی را با نمک مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود.محلول سرکه و گوجه فرنگی را به سبزیجات اضافه کنیدتا غلظت آن مثل ماست شود.سپس مواد را در شیشه ریخته، درب آن را ببندید.
  5. ترشی را به مدت 3 روز بیرون از یخچال و10 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!