یکی از رنگی رنگی هایی که من خیلی ازش خوشم میاد ترشی فلفل دلمه ای خودشم از همه رنگش هست.
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای
مواد لازم برای 2.7-2.6 کیلو گرم
فلفل دلمه ای سبز، نارنجی و زرد از هر کدام | 1 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | 2 عدد |
سیر | 1 بوته(50 گرم) |
گشنیز خرد شده | 400 گرم |
شبت خرد شده | 200 گرم |
ترخون خرد شده | 100 گرم |
سرکه سفید | 500 میلی لیتر |
آب | 1 لیتر (4 پیمانه) |
نمک | 4و1/2 قاشق سوپخوری |
فلفل تند | 3-4 عدد |
مراحل تهیه ترشی فلفل دلمه ای
- فلفل دلمه ای ها را شسته، هسته آنها را در آورید و به صورت حلال خرد کنید.
- سیر ها را پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید.
- فلفل های خرد شده، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید
- سرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک داخل آب حل شود.سپس محلول را به سبزیجات اضافه کرده، فلفل های تند را نیز بیافزایید. مواد را در شیشه ریخته و درب آن را ببندید.
- ترشی را به مدت 15 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com