ترشی فلفل دلمه ای (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

یکی از رنگی رنگی هایی که من خیلی ازش خوشم میاد ترشی فلفل دلمه ای خودشم از همه رنگش هست.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای

مواد لازم برای 2.7-2.6 کیلو گرم

فلفل دلمه ای سبز، نارنجی و زرد از هر کدام1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز2 عدد
سیر1 بوته(50 گرم)
گشنیز خرد شده400 گرم
شبت خرد شده200 گرم
ترخون خرد شده100 گرم
سرکه سفید500 میلی لیتر
آب1 لیتر (4 پیمانه)
نمک4و1/2 قاشق سوپخوری
فلفل تند3-4 عدد

مراحل تهیه ترشی فلفل دلمه ای

  1. فلفل دلمه ای ها را شسته، هسته آنها را در آورید و به صورت حلال خرد کنید.
  2. سیر ها را پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید.
  3. فلفل های خرد شده، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید
  4. سرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک داخل آب حل شود.سپس محلول را به سبزیجات اضافه کرده، فلفل های تند را نیز بیافزایید. مواد را در شیشه ریخته و درب آن را ببندید.
  5. ترشی را به مدت 15 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!