فلفل دلمه ای رنگ های متنوعی دارد و هریک ازین رنگ ها نشان دهنده مواد تشکیل دهنده متفاوتی است وهر یک به نوبه ی خود برای سلامتی مفید است. لیته فلفل دلمه ای به خاطر وجود انواع رنگ های فلفل دلمه ای برای زینت بخشیدن در سفره های ایرانی زیاد استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه لیته فلفل دلمه ای
مواد لازم برای 3.4-3.3 کیلو گرم
فلفل دلمه ای سبز، قرمز، نارنجی و زرد | از هر کدام 6-5 عدد |
سیر، رنده شده | 1 بوته |
سرکه سفید | 500 میلی لیتر |
آب | 750 میلی لیتر (3 پیمانه) |
نمک | 4 قاشق سوپخوری |
مراحل تهیه لیته فلفل دلمه ای
- فلفل دلمه ای ها را بشویید وهسته آنها را در آورید.هرکدام از رنگ های آن را جداگانه درشت رنده کنید و در صافی بریزید و فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
- هر کدام از رنگ های فلفل دلمه ای را با یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده، به طور جداگانه مخلوط کنید .
- سرکه، آب و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک در آن حل شود.محلول را به تدریج به هر کدام از رنگ های فلفل اضافه کنید تا به غلظت لیته در آید.
- هرکدام از رنگ های فلفل را جداگانه در شیشه در دار ریخته، در یخچال قرار دهید.
- بعد از یک هفته ترشی آماده است.
نکات ویژه
ترشی کلم برگ قرمز و کلم برگ سفید مانند دستور لیته فلفل دلمه ای آماده می شود.در این صورت، کلم قرمز و سفید را درشت رنده کرده، با سیر و سرکه مخلوط کنید.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com