ترشی لیته با سبزیجات (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

انواع ترشی با طعم ترش، تند، شیرین و ملس اشتها آورهای بسیار مناسبی در کنار غذاها هستند وسرو آنها با غذاهای پر چرب و سنگین به هضم این غذا ها کمک می کند.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته با سبزیجات

برای3-2.9 کیلوگرم

بادنجان1 کیلو گرم
سرکه قرمز250 میلی لیتر
زرد چوبه1 قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق سوپخوری
دارچین1 قاشق مرباخوری
پودر خردل1/2 قاشق مرباخوری
سیاه دانه1 قاشق سوپخوری
سیر3-4 حبه
سبزی، خرد شده(گشنیز خرد شده 70 گرم، جعفری وشبت خرد شده 160گرم، ترخون و مرزه خرد شده 100گرم)300-350 گرم
فلفل تند کوچک3-4 عدد
سرکه سفید750 میلی لیتر
آب500 میلی لیتر(2 پیمانه)
نمک4 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی لیته با سبزیجات

  1. بادنجان ها را پوست بکنید و خرد کنید.سپس با یک پیمانه سرکه، یک پیمانه آب و 1/2 قاشق مربا خوری نمک در قابلمه بزرگ ریخته، در ظرف را بگذارید تا بپزد.بادنجان را از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن کمی فشار دهید تا آب آن جدا شود و با چرخ گوشت چرخ کنید.
  2. بادنجان ها را در ظرف ریخته، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، دارچین، پودر خردل و سیاه دانه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. سیر ها را پوست بکنید و نیمی از آن را خرد کنید.
  4. سبزی را پاک کنید، طوری که ساقه های لطیف روی برگ ها بمانند، سپس بشویید.
  5. سبزی های خرد شده، سیر خرد شده، حبه های سیر درسته وفلفل تند را به بادنجان اضافه کرده، مخلوط کنید.
  6. سرکه سفید، آب و نمک را نیز مخلوط کرده، هم بزنید تا نمک حل شود.
  7. محلول را به تدریج داخل بادنجان و سبزیجات بریزید تا به غلظت ماست در آید.
  8. همه مواد را در شیشه ریخته، درب شیشه را ببندید و به مدت 15 روز در جای خنک قرار دهیدتا ترشی آماده شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!