ترشی گشنیز (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

یکی دیگر از ترشی های محبوب ترشی گشنیز است .ترشی گشنیز به خاطر لطیف وخوش عطر بودن این گیاه بسیار طرفدار دارد.ترکیب این گیاه با دیگر سبزیجات در ترشی طعم فوق العاده ای به ترشی می دهد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گشنیز

برای 2.8-2.7 کیلو گرم

گشنیز1کیلو گرم (با ساقه خرد شده 600 گرم)
هویج ، خردشده1 پیمانه (130 گرم)
گل کلم ، خرد شده3 پیمانه (300 گرم)
سیر ، پوست کنده10 حبه
فلفل دلمه ای قرمز ،خلالی خرد شده1 پیمانه (100 گرم)
فلفل تند کوچک2-3 عدد
سرکه500 میلی لیتر(2 پیمانه)
آب1 لیتر (4 پیمانه)
نمک4 و1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی گشنیز

  1. گشنیز ، هویج ، گل کلم ،سیر ، فلفل دلمه ای ،فلفل تند را با هم مخلوط کنید وداخل شیشه بریزید.
  2. سرکه ، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک حل شود.
  3. محلول سرکه و آب را روی سبزیجات بریزید ،درب شیشه را ببندید و در جای خنک ، دور از تابش آفتاب قرار دهید.
  4. بعد از 15 روز ترشی آماده است .

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه 1/2 قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز به ترشی اضافه کنید.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!