ترشی لوبیا سبز (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

کمتر چیزی هست که نشود با آن ترشی درست کرد؛ یکی از اینها لوبیا سبز است که شاید در نگاه اول ترشی جذابی به نظر نرسد، اما کافی است امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • لوبیا سبز پاک شده: نیم کیلو
  • فلفل قرمز تند: ۱-۲ عدد
  • سیر: ۱ حبه تپل
  • تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه درسته: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱- ۲ قاشق چای خوری
  • سرکه: ۱ پیمانه
  • اب: ۱ پیمانه
  • شوید: ۱ شاخه کوچیک
  • لیموترش تازه: یک پر یا نصف ۱ عدد لیمو ترش ریز

طرز تهیه:

۱. لوبیاهای تازه و آبدار را انتخاب کنید، بشویید و بگذارید آب آن برود.

۲. آب و سرکه و نمک و تخم گشنیز و فلفل سیاه و قرمز را داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد. یکی دوجوش که زد زیر حرارت را خاموش کنید.

۳. ته شیشه مورد نظر سیر پرک شده را بریزید و ۱ شاخه شوید کوچیک بگذارید.

۴. لوبیاها را دسته کنید و داخل شیشه بگذارید و مخلوط آب و سرکه را داغ بریزید روی لوبیاها.

۵. روی شیشه لیمو را بزارید، در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

پیشنهاد سر آشپز

می توانید در این ترشی ،به جای آب از آب کرفس کوهی استفاده کنید. در این صورت ، 2 کیلو گرم کرفس کوهی را با ساقه شسته ، در قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید به حدی که روی آن را بپوشاند .سپس روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد .بعد از روی حرارت برداشته ، درب قابلمه را بگذارید ، صبر کنید تا سرد شود.سپس در صافی ریخته ، فشار دهید تا آب کرفس جدا شود. از این آب ، در ترشی استفاده کنید.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com
.https://life.irna.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!