ترشی سیر (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی

برای 1.7-1.5 کیلوگرم

سیر500 گرم
سرکه قرمز4 پیمانه
نمک3و1/2 قاشق سوپخوری
شربت آلبالو1/4 پیمانه

 

مراحل تهیه سیر ترشی

  1. سیر را پاک کنید ،طوری که فقط یک لایه پوست روی آن بماند.سپس سیر پاک شده را به صورت بوته ای که ریشه آن گرفته شده است ، در شیشه بریزید.
  2. سرکه ، نمک وشربت آلبالو را مخلوط کرده ، به سیر اضافه کنید .درب ظرف را ببندید و7 روز در جای تاریک قرار دهید .پس از 7 روز ،سرکه درون شیشه به خورد سیر رفته و کم می شود،بنابراین دوباره سرکه ونمک به آن بیافزایید.
  3. بعد از 1 ماه ، ترشی آماده است.

نکات ویژه

توجه داشته باشید که اگر سیر ترشی به مدت طولانی بماند، رنگ تیره تر وطعم بهتری پیدا خواهد کرد.سیر ترشی که بیشتر از 7 سال بماند خاصیت دارویی داشته وسیر های داخل آن نرم شده است.در صورت دلخواه می توانید سیر ها را پوست کنده ، به صورت حبه در آورده و در سرکه بریزید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!