مواد لازم برای تهیه سیر ترشی
برای 1.7-1.5 کیلوگرم
سیر | 500 گرم |
سرکه قرمز | 4 پیمانه |
نمک | 3و1/2 قاشق سوپخوری |
شربت آلبالو | 1/4 پیمانه |
مراحل تهیه سیر ترشی
- سیر را پاک کنید ،طوری که فقط یک لایه پوست روی آن بماند.سپس سیر پاک شده را به صورت بوته ای که ریشه آن گرفته شده است ، در شیشه بریزید.
- سرکه ، نمک وشربت آلبالو را مخلوط کرده ، به سیر اضافه کنید .درب ظرف را ببندید و7 روز در جای تاریک قرار دهید .پس از 7 روز ،سرکه درون شیشه به خورد سیر رفته و کم می شود،بنابراین دوباره سرکه ونمک به آن بیافزایید.
- بعد از 1 ماه ، ترشی آماده است.
نکات ویژه
توجه داشته باشید که اگر سیر ترشی به مدت طولانی بماند، رنگ تیره تر وطعم بهتری پیدا خواهد کرد.سیر ترشی که بیشتر از 7 سال بماند خاصیت دارویی داشته وسیر های داخل آن نرم شده است.در صورت دلخواه می توانید سیر ها را پوست کنده ، به صورت حبه در آورده و در سرکه بریزید.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com