ترشی هفت بیجار (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار

برای 4.7-4.5 کیلوگرم

سیر1 بوته
سبزی خرد شده1 کیلوگرم((گشنیز،جعفدی،شبت،کرفس کوهی و ترخون خرد شده 150 گرم از هر کدام ) و (نعنا وبرگ کرفس خرد شذه 100 گرم از هر کدام))
کالک ، خرد شده1 پیمانه
گل کلم ،ریز خرد شده3 پیمانه
هویج،ریز خرد شده3 پیمانه
خیار قلمی،با پوست ریز خرد شده2 پیمانه
سیب زمینی ترشی،ریز خرد شده1 چیمانه
فلفل سبز ، قرمز کوچک تند2-3 عدد
سرکه قرمز1 لیتر (4 پیمانه)
آب2 لیتر (8 پیمانه)
نمک10 و1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی هفت بیجار

  1. سیر ها را پوست کنده ،نیمی از آن را ریز خرد کنید و باقی را کنار بگذارید .
  2. سبزی ، گل کلم ، کالک ، هویج ، خیار وسیب زمینی ترشی را با هم مخلوط کنید .سیر های درسته وفلفل را نیز اضافه کنید و در دبه پلاستیکی بریزید .
  3. سرکه ،آب  ونمک را مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود .محلول را روی سبزیجات بریزید ودرب آن را ببندید وبه مدت 25-20 روز در جای خنک، دور از تابش آفتاب قرار دهید تا آماده شود.

 

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه ،می توانید داخل هفت بیجار 2 عدد به خرد شده و100 گرم موسیر تلخی گرفته نیز اضافه کنید.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!