ترشی هلو با تمرهندی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی هلو با تمرهندی(چاتنی هلو)

برای 2.1-2 کیلوگرم

تمر هندی500 گرم
سرکه750میلی لیتر (3 پیمانه)
شکر300 گرم
هلو سفت(زعفرانی)1 کیلو گرم

مراحل تهیه ترشی هلو با تمرهندی(چاتنی هلو)

  1. تمر هندی وسرکه را با هم مخلوط کرده وبگذارید 12 ساعت بماند تا تمر هندی داخل سرکه نرم شود.سپس از صافی رد منید تا پوست وهسته آن جدا شده وبه صورت سس در آید .
  2. شکر را به تمر هندی اضافه کرده ، روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود .سپس از روی حرارت برداشته وبگذارید سرد شود .
  3. در قابلمه ای مقداری آب ریخته ،روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.هلو ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از 3-2 دقیقه جوشیدن از آب در آورید ودر آب سرد فرو کنید . پس از آن ،پوست نازک هلو را جدا نمایید.
  4. هلو ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید (در صورت امکان بخار پز کنید).
  5. سس تمر هندی را با هلو مخلوط کرده ، در ظرف درب دار بریزید .

 

پیشنهاد سر آشپز

می توانید به جای هلوی تازه ،از کمپوت هلو نیز استفاده کنید . می توانید در چاتنی به جای یک میوه از مخلوط چندین میوه استفاده کنید و چاتنی مخلوط میوه درست نمایید (مخلوط زرد آلو وگلابی یا مخلوط انبه،هلو وزرد آلو یا مخلوط شلیل ، آلبالو  و هلو).

می توانید به جای هلو از شلیل ، زرد آلو وگلابی نیز استفاده کنید .به جای تمر هندی می توانید از لواشک زرد آلو  ، لواشک آلبالو ،یا لواشک انار وگوجه استفاده کنید.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!