ترشی انگور شانی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

ترشی شانی، جز ترشی های مجلسی و اعیانی قدیمی شهر تبریز است. فرقی که این ترشی با سایر ترشی ها دارد استفاده از شکر (عسل یا دوشاب)می باشد که طعمی ملس و خوشمزه به این ترشی می دهد.خوبه که حداقل برای یک بار این ترشی خاص رو امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی شانی

برای 2.7-2 کیلوگرم

انگور شاهانی1 کیلوگرم
سرکه قرمز1 لیتر
شکر1 پیمانه
برگ مو2-3 عدد

مراحل تهیه ترشی شانی

  1. انگور را از خوشه جدا کرده ،در شیشه بریزید.
  2. سرکه را با شکر مخلوط کنید تا شکر حل شود و روی انگور بریزید.
  3. برگ مو را روی انگور قرار داده ، درب شیشه را ببندید ، در جای خنک وتاریک قرار دهید تا یک ماه بماند و ترشی آماده شود.

 

پیشنهاد سر آشپز

به جای شکر ، می توانید از عسل استفاده کنید .در این صورت 500 گرم عسل را در سرکه حل کنید .همین طور می توانید شیره انگور (دوشاب) را با سرکه مخلوط کنید .در این صورت 1 کیلو شیره انگور و500 میلی لیتر سرکه را با هم مخلوط کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!