ترشی زرشک (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی زرشک

برای 1.3 کیلو گرم

زرشک500 گرم
سرکه سفید250 میلی لیتر
آب زرشک500 میلی لیتر
نمک2و 1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی زرشک

  1. زرشک ها را از چوب آن جدا کرده،بشویید و در صافی بریزید تا آب آن برود.سپس در شیشه بریزید.
  2. سرکه و آب زرشک را مخلوط کرده ، نمک را اضافه کنید و روی زرشک ها در شیشه بریزید و درب شیشه را ببندید.

نکات ویژه

به جای آب زرشک می توانید از آب معمولی یا آب انار استفاده کنید .در صورت دلخواه از زرشک های سیاه استفاده کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!