ترشی میوه خشک (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی میوه خشک

برای 2 کیلو گرم

آب انار ترش500 میلی لیتر (2 پیمانه)
آب زرشک500 میلی لیتر (2 پیمانه)
سرکه250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمک4 قاشق سوپخوری
گوجه برغانی،بدون هسته100 گرم
قیسی زرد200 گرم
توت خشک100 گرم
آلو بخارا ،بدون هسته100 گرم
آلبالو خشک،بدون هسته100 گرم
برگه هلو100 گرم
زرشک2-3 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی میوه خشک

  1. آب انار ، آب زرشک و سرکه را مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود.
  2. میوه های خشک را در ظرف مناسبی بریزید تا 2/3 ظرف پر شود ، آب انار زرشک وسرکه را روی آن بریزید و درب ظرف را ببندید .
  3. ترشی را به مدت 15 روز در جای خنک بگذارید تا آماده شود.

 

پیشنهاد سرآشپز

در صورتی که آب انار و زرشک ترش نبود ، 1/2 قاشق مربا خوری جوهر لیمو را در سرکه حل کرده ، اضافه کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!