ترشی کلم برگ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم برگ

برای 2/5 کیلو گرم

کلم برگ متوسط1عدد(1 کیلو گرم)
فلفل دلمه ای رنگیاز هر کدام یک عدد
هویج خرد شده1/2 پیمانه
سرکه سفید5 پیمانه
نمک4 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی کلم برگ

  1. کلم برگ را شسته ، درشت رنده کنید و به مدت 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید وچند مرتبه آب آن را عوض کنید،سپس در صافی بریزید تا آب آن برود.
  2. فلفل دلمه ای ها را شسته ، هسته آنها را در آورده و چهار گوش ریز خرد کنید.
  3. کلم ،فلفل و هویج را با هم مخلوط کنید .
  4. سرکه ونمک را مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک داخل سرکه حل شود.
  5. محلول را به سبزیجات بیافزایید و در شیشه درب دار بریزید و به مدت 15 روز در جای خنک قرار دهید تا ترشی آماده شود.

 

مطلبی در مورد کلم:

وقتی داشتم در مورد کلم مطالعه می کردم به این نکته برخوردم وچون برای خودم جالب بود خواستم در این قسمت به اون اشاره ای داشته باشم:

آب کلم برای معالجه زخم معده بسیار موثر است. در مطالعه ای، دانشمندان تاثیر ۱ لیتر آب کلم را در درمان زخم معده به مدت ۱۰ روز مشاهده نمودند. به نظر می رسد که وجود گلوکز و آمینو اسید بالا در آب کلم دلیل درمان زخم معده می باشد.زخم معده زندگی را به کام آدم تلخ می‌کند. بر اساس نتایج یک پژوهش آمریکایی که در دانشگاه استنفورد انجام شده است، کلم یک درمان موثر و طبیعی برای زخم معده محسوب می‌شود.البته ناگفته نمونه که ترشی برای دوستانی که زخم معده داشته باشند مناسب نیست.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!