ترشی کاپاریس (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی کاپاریس

برای 2-1/8کیلوگرم

کاپاریس500 گرم
سرکه250 میلی لیتر (1 پیمانه)
آب250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمک1/2 قاشق مربا خوری
آب500 میلی لیتر (2 پیمانه)
سرکه500 میلی لیتر (2 پیمانه)
نمک3و 1/2 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی کاپاریس

  1. کاپاریس  را بشویید وبا 250 میلی لیتر سرکه ،250 میلی لیتر آب و 1/2 قاشق مربا خوری نمک بپزید.سپس در صافی بریزید تا سرد شود.
  2. پانصد میلی لیتر سرکه ، 500 میلی لیتر آب ونمک را با هم مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود.
  3. کاپاریس  را در شیشه ریخته و محلول سرکه ، آب ، نمک را روی آن بریزید و درب شیشه را ببندید .
  4. در جای خنک ، دور از تابش آفتاب به مدت 1 ماه قرار دهید تا ترشی آماده شود.

m1`

ترشی فلفل قرمز نیز مثل ترشی کاپاریس آماده می شود.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!