مواد لازم برای تهیه ترشی کاپاریس
برای 2-1/8کیلوگرم
کاپاریس | 500 گرم |
سرکه | 250 میلی لیتر (1 پیمانه) |
آب | 250 میلی لیتر (1 پیمانه) |
نمک | 1/2 قاشق مربا خوری |
آب | 500 میلی لیتر (2 پیمانه) |
سرکه | 500 میلی لیتر (2 پیمانه) |
نمک | 3و 1/2 قاشق سوپخوری |
مراحل تهیه ترشی کاپاریس
- کاپاریس را بشویید وبا 250 میلی لیتر سرکه ،250 میلی لیتر آب و 1/2 قاشق مربا خوری نمک بپزید.سپس در صافی بریزید تا سرد شود.
- پانصد میلی لیتر سرکه ، 500 میلی لیتر آب ونمک را با هم مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود.
- کاپاریس را در شیشه ریخته و محلول سرکه ، آب ، نمک را روی آن بریزید و درب شیشه را ببندید .
- در جای خنک ، دور از تابش آفتاب به مدت 1 ماه قرار دهید تا ترشی آماده شود.
ترشی فلفل قرمز نیز مثل ترشی کاپاریس آماده می شود.
.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com