ترشی انواع میوه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

ترشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه است.ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار ومیوه ها است که با بهره‌گیری از این فرایند، می‌توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت.ترشی ها انواع مختلفی دارند و در هر منطقه ای از ایران متناسب با میوه هاو سبزی های بومی منطقه و ادویه های مخصوص ترشی خاص آن منطقه را میبینم.

مواد لازم برای تهیه ترشی میوه

برای 2/7-2/5 کیلو گرم

آلبالو یا زغال اخته250 گرم
شلیل250 گرم
آلو250 گرم
هلو انجیری250 گرم
کیوی ، پوست کنده250 گرم
سرکه سفید250 میلی لیتر
آب1 لیتر (4 پیمانه)
نمک4 قاشق سوپخوری
شکر1/4 پیمانه

مراحل تهیه ترشی میوه

  1. میوه ها را شسته ،در صورت دلخواه هسته آنها را در آورید و در شیشه بریزید.
  2. سرکه ، آب ، نمک وشکر را مخلوط کرده وهم بزنید تا نمک حل شود.سپس روی میوه ها را با این محلول پر کرده ،درب شیشه را ببندید و به مدت 15 روز در جای نسبتاً خنک قرار دهید.

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه به جای شکر 100 گرم نبات داخل ترشی بریزید تا به تدریج حل شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!