ترشی بادنجان (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشی بادنجان

برای 2/7-2/6 کیلوگرم

بادنجان قلمی1کیلوگرم(هم اندازه)
سرکه قرمز250 میلی لیتر
هویج متوسط ،ریز خرد شده1 پیمانه
گل کلم،ریز خرد شده2 پیمانه
سیر ، ریز خرد شده2 پیمانه
نمک3و1/2 قاشق سوپخوری
نعنا خشک1-2 قاشق سوپخوری
پودر گل محمدی1  قاشق سوپخوری
سرکه500 میلی لیتر(2 پیمانه)
آب500 میلی لیتر(2 پیمانه)

مراحل تهیه ترشی بادنجان

  1. بادنجان ها را بشویید وکلاهک سبز آنها را بکنید .روی بادنجان ها را از چند جا شکاف عمودی بدهید.سپس در قابلمه بزرگ چیده وبا یک پیمانه سرکه و1 پیمانه آب روی حرارت قرار دهیدتا بپزد،سپس بگذارید سرد شود وبه آرامی فشار دهید تا آب آن جدا شود.
  2. هویج خرد شده ،گل کلم وسیر را با 3-2 قاشق سوپخوری سرکه ونمک مخلوط کنید .نعنا خشک وپودر گل محمدی را نیز به مواد بیافزایید.
  3. یکی از برش های بادنجان را به آرامی باز کرده، با سبزیجات پر کنید.بادنجان های پر شده را در ظرفی کنار هم چیده ، روی آن نیز 1 ردیف دیگر بادنجان بچینید.
  4. بقیه سرکه را با آب ونمک مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک داخل آب حل شود. محلول را روی بادنجان ها بریزید و درب ظرف را ببندید تا به مدت 1 ماه بماند و ترشی آماده شود.

نکات ویژه

در صورت دلخواه، بعد از پر کردن بادنجان ها،اطراف آن را با برگ مو بپیچید وبا نخ ببندید تا مواد داخل آن بیرون نریزد .

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه، می توانید 3-2 قاشق سوپخوری رب انار به سبزیجات ترشی اضافه کنید . همچنین ، می توانید به جای آب ، از آب انار ترش در ترشی استفاده کنید . در صورت دلخواه داخل بادنجان ها را فقط با سیر خرد شده ،پودر گل محمدی و نعنا خشک پر کنید.

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!