سمبوسه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد اولیه :

  • گوشت چرخ کرده  500 گرم
  • پیاز درشت  1 عدد
  • جعفری خرد شده  به میزان دلخواه
  • فلفل دلمه ای  1 عدد
  • فلفل قلمی  3 عدد
  • رب گوجه  3 ق غ پر
  • نان لواش  2 بسته
  • روغن  برای سرخ کردن ، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

1. اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.

2. سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

3. وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و 4 دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت 5 دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.

4. مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.

5. و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.

 

طرز تهیه سس سمبوسه :

اگر جنوب رفته باشید حتما می دانید که سمبوسه بدون سس انبه بی معنی است.

 

مواد لازم برای سس انبه :

 

  • پودر انبه  2 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز نصف فنجان
  • رب گوجه  4 ق غ پر
  • فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
  • آب  یک فنجان

طرز تهیه سس انبه :

همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از 3 دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.

 

.
منبع: ورته | http://verte.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!