نکات طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
میتوانید برای خوش طعمتر شدن پیتزا کمی هم سس کچاپ به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. شما میتوانید از ترکیب پنیر پارمزان و پنیر موزارلا هم برای تهیه این پیتزای خوشمزه استفاده کنید.
قبل از گذاشتن پیتزا داخل فر، فر را برای 30 دقیقه خوب گرم کنید تا خمیر پیتزا ترد شود. در دستور پخت پیتزا مارگاریتای کلاسیک سس پیتزا پخته نمیشود و پوره گوجه فرنگی که با غذاساز درست شده به صورت خام با کمی روغن زیتون، نمک و فلفل و سیر روی خمیر پیتزا قرار میگیرد. برای زیباتر شدن ظاهر پیتزا از پنیر رنده شده استفاده نکنید. از پنیرهایی استفاده کنید که بتوانید آنها را به قطعات مکعب کوچک برش بزنید و روی خمیر پیتزا پخش کنید تا با حرارت فر آب شوند.
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا یک پیتزای معروف ایتالیایی است که اصالتش به شهر ناپل برمیگردد. در سال 1861 زمانی که اومبرتوی یکم و ملکه مارگاریتا از شهر ناپل دیدن میکردند. سرآشپز یک رستوران که رافائل اسپوزیتو نام داشت و به همراه همسرش یک پیتزای جدید برای ملکه درست کردند. چیزی که در این پیتزا بیشتر به چشم میآمد کاربرد سه رنگ اصلی پرچم ایتالیا بود. این پیتزا به افتخار ملکه، پیتزای مارگاریتا نامگذاری شد.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 18 دقیقه
- زمان کل 48 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 4 عدد گوجه فرنگی
- 100 گرم برگ ریحان تازه
- 1 عدد خمیر پیتزا
- نمک و آویشن و فلفل به مقدار لازم
- 250 گرم پنیر پیتزا
- 2 حبه سیر
- روغن به مقدار لازم
دستور العمل
- گوجه فرنگیها را حلقه حلقه خرد کنید یا با غذاساز به صورت پوره دربیاورید.
- دو حبه سیر را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
- سپس گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آویشن را به سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگیها تبخیر شود.
- سس گوجه آماده شده را روی خمیر پیتزا پخش کنید. سپس یک لایه پنیر پیتزا بریزید و برگهای ریحان را روی خمیر پیتزا پخش کنید.
- فر را روی حرارت ۲۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
- پیتزا را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا کاملا بپزد و پنیر روی آن طلایی شود.
- بعد از حدود 20 دقیقه پیتزای شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com