کشک بادمجان با گوشت (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت مجلسی 

بعد از شستن بادمجان‌ها، پوست آن‌ها را جدا کنید و از طول برش بزنید. یک بار دیگر بادمجان‌ها را بشویید، نمک بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از یک ساعت آب بادمجان‌ها را بگیرید و با دستمال خوب خشک کنید. برای کمتر مصرف شدن روغن بادمجان‌ها اصلا نباید خیس باشند.

برای درست کردن کشک بادمجان سنتی یا کشک بادمجان رژیمی معمولا بادمجان‌ها را سرخ می‌کنند ولی برای درست کردن کشک بادمجان مجلسی بهتر است بادمجان‌ها را با کمی روغن سرخ کنید. برای لذیذتر شدن کشک و بادمجان می‌توانید از عصاره گوشت آماده هم استفاده کنید.

 

چاشنی و ادویه کشک بادمجان 

ادویه کشک و بادمجان، نمک و فلفل و زردچوبه است و برای خوش طعم‌تر شدن باید آن چند حبه سیر و نعناع داغ اضافه کنید.

 

غذای مناسب کنار کشک و بادمجان 

کشک و بادمجان مجلسی معمولا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. شما می‌توانید برای غذای اصلی انواع غذاهای ایرانی یا فرنگی را انتخاب کنید. البته به خاطر داشته باشید که کشک و بادمجان غذای پرکالری و سنگینی است به همین علت بهتر است غذاهای دیگری که کنار آن می‌گذارید سبک‌تر و کم کالری‌تر باشند.

 

تزیین کشک و بادمجان با گوشت 

برای تزیین کشک و بادمجان می‌توانید روی کشک مقداری زعفران و کنجد بریزید. از چند عدد سیاه دانه، هم برای تزیین و هم برای کم کردن نفخ بادمجان و هضم بهتر غذا استفاده کنید. برخی برای تزیین این غذا از نعناع داغ و گردوی درسته یا کوبیده گوشت قیمه و لپه با کمی رب هم استفاده می‌کنند.

طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت

کشک بادمجان یا کشک و بادمجان یک غذای خوشمزه ایرانی است که با بادمجان سرخ شده یا کبابی و کشک درست می‌شود. اگر قرار است برای مهمانی آخر هفته کشک بادمجان درست کنید بهتر است فوت و فن‌های این پیش غذای خوش طعم را بدانید.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت
  • زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه
  • تعداد 2 نفر

 

مواد لازم

  • 4 عدد بادمجان
  • 1 فنجان کشک
  • 100 گرم گوشت چرخ کرده
  • ½ فنجان گردوی خرد شده
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل
  • 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
  • 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • پیاز داغ و سیر داغ

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را جدا کنید و از طول برش بزنید.
  • روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و بگذارید یک ساعت بماند تا تلخی‌اش گرفته شود.
  • بعد از یک ساعت بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.
  • نصف پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  • نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  • گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت نرم و طلایی شود.
  • کمی آب جوش به گوشت اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت کاملا بپزد.
  • وقتی آب گوشت تمام شد، آن را از روی حرارت بردارید.
  • بادمجان‌ها را روی حرارت ملایم با روغن سرخ کنید.
  • باقی مانده پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
  • نمک، زردچوبه و پودر نعنا خشک را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید.
  • بادمجان‌های سرخ شده را به پیازها اضافه کنید.
  • کشک را با کمی آب جوش رقیق کنید و به بادمجان‌ها اضافه کنید.
  • 30 دقیقه اجازه دهید بادمجان با کشک بپزد و نرم شود.
  • بعد از اینکه بادمجان کاملا نرم شد می‌توانید آن را با گوشت کوب بکوبید و پوره کنید.
  • کشک بادمجان را در ظرف مورد نظر بکشید و با نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ و گردوی خرد شده و گوشت چرخ کرده و کشک تزیین کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!