پوره سیب زمینی در فر (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه پوره سیب زمینی در فر 

اگر دوست داشته باشید پوره سیب زمینی را به عنوان یک میان وعده سرو کنید، می‌توانید کمی ژامبون و پیازچه به مواد آن اضافه کنید و مواد پوره را داخل قالب مافین بریزید و در فر قرار دهید. برای درست کردن پوره سیب زمینی از سیب زمینی‌های یک اندازه استفاده کنید تا به طور یکسان در آب پخته شوند.

کره و خامه را قبل از مخلوط کردن با سیب زمینی گرم کنید. کره و شیر گرم راحت‌تر با سیب زمینی مخلوط می‌شوند. از پوره ساز استفاده کنید. اگر سیب زمینی‌ها به خوبی پخته شده باشند و شیر و کره گرم باشند نباید مشکلی برای پوره کردن سیب زمینی‌ها با پوره ساز داشته باشید. برای درست کردن پوره سیب زمینی هیچوقت از غذاساز یا همزن استفاده کنید چون باعث می‌شود پوره حالت چسبناک به خود بگیرد.

بهتر است از آب سرد برای شروع پخت سیب زمینی‌ها استفاده کنید. استفاده از آب سرد این اطمینان را می‌دهد که بافت سیب زمینی به طور یکسان پخته شود. اگر با آب گرم یا آب جوش شروع به پخت سیب زمینی‌ها بکنید ممکن است سطح خارجی سیب زمینی بپزد و داخل آن سفت و ترد باقی بماند.

 

ادویه مناسب پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی ساده شاید برای خیلی‌ها خوش طعم به نظر نیاید. برای بهتر کردن طعم پوره سیب زمینی می‌توانید از سیر، پودر پاپریکا، فلفل تند، برگ بو، آویشن، جوز هندی و نمک استفاده کنید.

 

طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه

خیلی از افراد پوره سیب زمینی را با شیر و کره درست می‌کنند و به آن خامه اضافه نمی‌کنند ولی باید بدانید که وجود خامه در مواد اولیه پوره سیب زمینی باعث می‌شود پوره بافت نرم و کرمی داشته باشد.

طرز تهیه پوره سیب زمینی در فر

اگر در رستوران استیک سفارش داده باشید، حتما به عنوان دورچین کنار آن پوره سیب زمینی و سبزیجات هم بوده است. پوره سیب زمینی یک غذای ساده است که با مواد اولیه کم به آسانی درست می‌شود.
  • زمان آماده سازی 40 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 4 عدد سیب زمینی متوسط
  • 1 فنجان خامه
  • ¼ فنجان شیر
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • ½1 فنجان پنیر چدار رنده شده
  • ½ فنجان پیاز
  • 100 گرم ژامبون
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • قاشق چایخوری فلفل سیاه

دستور العمل‌

  • فر را روشن کنید و روی 177 درجه سانتیگران تنظیم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را آب پز کنید.
  • سیب زمینی‌ها را با پوره ساز دستی پوره کنید.
  • خامه،شیر، کره و 100 گرم پنیر چدار را به سیب زمینی پوره شده اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
  • 50 گرم از پنیر چدار را برای بعد نگه دارید.
  • پیاز، نمک و فلفل و ژامبون را اضافه کنید و باز مخلوط کنید.
  • می‌توانید ژامبون را قبل از اضافه کردن به پوره با کمی روغن سرخ کنید.
  • پوره سیب زمینی را در یک ظرف مناسب بریزید و پنیر چدار باقی مانده را روی آن پخش کنید.
  • پوره سیب زمینی را برای 30 الی 35 دقیقه در فر بپزید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!