آبگوشت لپه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

طرز تهیه آبگوشت لپه و مرغ 

برخی معتقد هستند که آبگوشت را باید با گوشت گوسفندی چرب درست کرد. درست است که آبگوشت چرب با گوشت قرمز خوش طعم و لذیذ است ولی شما برای درست کردن آن هیچ محدودیتی ندارید و اگر دوست داشته باشید می‌توانید از گوشت مرغ هم برای درست کردن این غذای خوشمزه استفاده کنید.

برای درست کردن آبگوشت مرغ لپه را از دو ساعت قبل در آب خیس کنید. نیم کیلو گوشت مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و 1 عدد پیاز خرد شده با روغن و کمی رب تفت دهید تا کمی طلایی شود و سرخ شود. لپه را به گوشت مرغ اضافه کنید و چند فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید. کمی فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هم اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید یک عدد سیب زمینی هم به آبگوشت اضافه کنید تا لذیذتر شود. بگذارید آبگوشت کاملا جا بیوفتد و گوشت و لپه خوب بپزند.

 

طرز تهیه آبگوشت بدون رب

وقتی بحث آشپزی به میان می آید همان روش ها و اصول آشپزی همیشگی به ذهنمان می رسد. ولی باید بگویم که روش های بسیار متنوعی برای درست کردن غذاها وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را امتحان کنید. برای تهیه آبگوشت و غذاهای ایرانی هم می‌توانید متفاوت عمل کنید و مواد لازم را با توجه به سلیقه و ذائقه‌تان عوض کنید.

برخی از افراد طعم رب را در غذا دوست ندارد و ترجیح می‌دهند از رب برای درست کردن برخی غذاها استفاده نکنند. آبگوشت از آن دسته غذاهایی است که با خیال راحت می‌توانید رب را از مواد اولیه‌اش خط بزنید. اگر دوست داشته باشید به جای رب می‌توانید کمی پوره گوجه فرنگی تازه به آن اضافه کنید.

طرز تهیه آبگوشت با لپه

آبگوشت یا دیزی یک غذای سنتی ایرانی است که با گوشت گوسفند، لپه یا نخود و لوبیا، پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی پخته می‌شود. آبگوشت زمان پخت طولانی دارد و برای خوش طعم‌تر شدن‌ باید خوب جا بیوفتد.
  • زمان آماده سازی 30 دقیقه
  • زمان پخت 3 ساعت
  • زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه
  • تعداد 6 نفر

مواد لازم

  • 750 گرم گوشت ماهیچه
  • 50 گرم لپه
  • 4 عدد لیمو عمانی
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • 5 عدد سیب زمینی پشندی

دستور العمل‌

  • لپه را بعد از پاک کردن و شستن برای دو ساعت در آب خیس کنید.
  • درون یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.
  • در مرحله بعد لپه را به پیاز اضافه کنید.
  • گوشت را به لپه و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و 6 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید مواد با حرارت کم به خوبی پخته شوند.
  • بعد از اینکه کمی گوشت و لپه روی حرارت باقی ماندند، لیمو عمانی ها را به آبگوشت اضافه کنید.
  • در یک ساعت پایانی پخت آبگوشت سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و با کمی رب به غذا اضافه کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!