نکات طرز تهیه شنیسل مرغ
برای درست کردن شنیسل مرغ پنیری میتوانید از نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید. پنیر پارمزان را با آرد سوخاری مخلوط کنید و فیلههای مرغ را در مرحله آخر در ترکیب آرد سوخاری، ادویه و پنیر پارمزان بخوابانید.
سس شنیسل مرغ
شنیسل مرغ را میتوانید با سس قارچ، سس خردل و پنیر پارمزان، سس تارتار یا هر سس دلخواه خود سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
شنیسل مرغ با چه چیزی سرو میشود؟
شنیسل مرغ را میتوانید با سالاد کاهو یا سالاد ساده گوجه و خیار، چند برش لیمو تازه، سس قارچ یا سس تارتار، سیب زمینی سرخ شده یا سبزیجات سرخ شده سرو کنید.
طرز تهیه شنیسل مرغ
شنیسل مرغ یک غذای خوشمزه با گوشت سینه مرغ است که دستور پخت سادهای هم دارد. شنیسل مرغ به تمام غذاهایی گفته میشود که ترکیبی از انواع گوشت، آرد سوخاری هستند و با کره یا روغن سرخ میشوند. برای طعمدار کردن گوشت مرغ در این غذا از سس خردل، پودر سیر و پنیر پارمزان استفاده میشود.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 45 دقیقه
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
- 125 گرم آرد
- 250 گرم آرد سوخاری
- 3 الی 4 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری سس خردل
- نمک و فلفل و پاپریکا
- روغن برای سرخ کردن
- چند برش لیمو برای سرو
دستور العمل
- هر سینه مرغ را از طول به دو تکه مساوی برش بزنید.
- هر تکه گوشت مرغ را روی یک لایه سلفون بگذارید و روی آن هم یک لایه سلفون دیگر بگذارید و آن را خوب بکوبید تا نازک شود.
- هر چه فیلهها نازکتر باشند سریعتر سرخ میشوند و تردتر خواهند بود.
- روی مرغها کمی نمک و فلفل بپاشید.
- سه بشقاب گود دو بزرگ برای آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری آماده کنید.
- در بشقاب اول آرد، در بشقاب دوم آرد سوخاری و نمک و فلفل و پاپریکا و در بشقاب سوم تخم مرغ زده شده و سس خردل.
- سینه مرغ فیلهای را قبلا کوبیده و نازک کردهاید را ابتدا در بشقاب آرد بخوابانید. لایه نازکی از آرد باید تمام سطح مرغ را بپوشاند.
- در مرحله بعد مرغها را درون ترکیب سس خردل و تخم مرغ زده شده بخوابانید و در نهایت مرغها را درون آرد سوخاری قرار دهید و روی آن را با یک لایه آرد سوخاری بپوشانید.
- در یک تابه بزرگ روغن را گرم کنید. شنیسلها را به تابه انتقال دهید و دو طرف آنها را سرخ کنید.
- روغن اضافی شنیسلها را بعد از سرخ شدن بگیرید و با سس مورد علاقه خود و چند برش لیمو سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com