سبزی آبگوشت بزباش چیست؟
سبزی آبگوشت بزباش، شامل اسفناج، تره، جعفری بوده و توصیه میشود میزان تره بیشتر و اسفناج از همه کمتر باشد. تا طعم لذیذی به غذا بدهد.
گوشت آبگوشت بزباش چیست؟
بهترین گوشت، برای تهیه آبگوشت گوشت گوسفندی است به خصوص گوشت گردن است. اگر از گوشت بدون دنبه استفاده میکنید باید کمی دنبه جداگانه تهیه کنید و در این غذا به کار ببرید. مزه خوب آبگوشت بیشتر به خاطر چرب بودن این غذاست. البته چربی طبیعی مثل دبه طعم و مزهای فوقالعاده به غذا میدهد.
طرز تهیه آبگوشت بزباش
آبگوشت از غذاهای سنتی ما ایرانیهاست. تفاوت آبگوشت بزباش با آبگوشت کلاسیک در سبزی آن است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت بزباش را به شما آموزش دهیم.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 3 ساعت 30 دقیقه
- زمان کل 4 ساعت
- تعداد 5 نفر
مواد لازم
- 500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
- 500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری)
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده
- زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
- 3 عدد سیب زمینی متوسط
- 5 عدد لیمو عمانی
دستور العمل
- ابتدا گوشت را درون یک قابله مناسب ریخته و مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید.
- همچنین هنگام جوش آمدن، کفی که روی آب قرار میگیرد را با قاشق و یا کفگیر بگیرید.
- در این مرحله لوبیا چیتی، نخود و پیاز و فلفل، زردچوبه و لیموعمانی را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند.
- سبزی خرد شده را با مقدار کمی نمک سرخ کنید، هنگامی که گوشت و نخود و لوبیا پخت سبزی را به آبگوشت اضافه کنید.
- حالا سیب زمینیها را پوست کنده و درون آبگوشت بیاندازید تا بپزد.
- بعد از پخت میتوانید آب آن را به صورت ترید نوش جان کنید و نخود و لوبیا به همراه گوشت را بکوبید و در ظرفی دیگر آن را سرو کنید.
- آبگوشت بزباش را میتوان بل لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی نیز تهیه کرد.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com