راز خوشمزه شدن کتلت چیست؟
آب سیبزمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت. همچنین اینکار مانع از آبکی شدن مایه کتلت میشود و هنگام سرخ شدن وا نمیرود. من به شخصه طرز تهیه کتلت با سیب زمینی خام را ترجیح میدهم.
اگر از آرد نخودچی استفاده کردید میتوانید کتلتی ترد و پوک داشته باشید اما آرد سوخاری کتلت را خمیری و نرمتر میکند این به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
کتلت با سیبزمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری میبرد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط میکنند، مناسبتر است. برای سرخ کردن کتلت با سیبزمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغنگیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بینظیری به کتلت میدهد. میتوانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.
ادویه کتلت چیست؟
ادویههای موجود در کتلت باعث میشود بوی نامطبوع گوشت را بگیرد. ادویه کتلت شامل: زردچوبه، فلفل، نمک است.
علت وا رفتن کتلت چیست؟
دو دلیل کلی برای وا رفتن کتلت وجود دارد اول اینکه میزان تخم مرغ موجود در مایه کتلت کم است که میتواند باعث وا رفتن شود. عامل دوم آبکی بودن مایه کتلت است که در چنین مواقعی توصیه میشود قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کتلت بکنید بهتر است مایه را درون یخچال قرار دهید. همچنین اضافه کردن ارد سوخاری میتواند مانع از وا رفتن کتلت شود.
طرز تهیه کتلت
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 2 عدد سیب زمینی
- 1 عدد پیاز
- 250 گرم گوشت
- 1 عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا سیب زمینیها را نصف کرده و آب پز کنید. در این مرحله سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت و تخم مرغ در ظرفی بریزید.
- نمک و ادویه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.
- سپس از مایه، گلولههایی برداشته و در دست به شکل بیضی درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.
- داخل ماهیتابه را مقدار کمی روغن بریزید و اجازه دهید روی شعله ملایمی خوب داغ شود.
- کتلتها را درون آن قرار داده و روی آنها را چرب کنید.
- هنگامی که دور کتلتها برشته شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com