نکات مهم در پخت باقلاقاتق
برای تهیه و پخت این غذای خوشمزه گیلانی باید به یکسری از نکات توجه داشته باشید تا بهترین طعم و مزه را در این خورشت تجربه کنید. در ادامه برخی از این نکات برای طرز تهیه باقلاقاتق را به شما آموزش میدهیم.
تخم مرغها را داخل غذا هم نزنید! زیراا زیبایی این غذا هنگامی است که تخم مرغ به صورت درسته در خورشت وجود داشته باشد به همین دلیل توصیه میشود اینکار را انجام ندهید.
شوید زیاد باعث تلخی باقلاقاتق میشود، بنابراین از استفاده بیش از اندازه در دستور پخت این غذا گیلکی خودداری کنید. در غیر اینصورت غذای غیرقابل خوردن خواهد شد.
باقلای تازه نیازی به خیس کردن ندارد، ولی اگر از باقلای خشک برای این خورشت استفاده میکنید آن را باید شب قبل خیس کنید و بعد پوست آن را بکنید.
باقلا قاتق (خورشت گل در چمن) معمولا با ماهیشور، زیتون پرورده، سیر ترشی و ماست خیار سرو میشود! امیدوارم از پخت این غذا لذت کافی را ببرید.
لوبیا کشاورزی چیست؟
لوبیا کشاورزی از ۲۲ درصد پروتئین ، ۶۲ درصد کربوهیدرات از نوع نشاسته و ۲ درصد مواد چربی تشکیل شده و یکی از حبوباتهای مقوی به شمار میرود.
طرز تهیه باقلاقاتق
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 3 ساعت
- زمان کل 3 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 2 نفر
مواد لازم
- 300 گرم باقلای کشاورزی
- 4 حبه سیر
- 100 گرم روغن یا کره
- 3 قاشق سوپخوری شوید خشک
- 3 عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
دستور العمل
- باقلا را از شب قبل خیس کنید و سپس پوست آن را جدا کنید.
- باقلای آماده شده را در قابلمه بریزید و شوید خشک، سیر کوبیده، زردچوبه و نمک مخلوط کنید و با روغن یا کره تفت دهید.
- بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد، روی آنها آب بریزید و همانطور روی حرارت باقی بگذارید تا باقلا نیم پز شود. (این نوع باقلا زود له میشود)
- پس از جوش آمدن آب، تخم مرغ را اضافه کنید. تخممرغها باید خوب پخته شود.
- در پایان با دارچین و فلفل غذا را خوش طعم کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com