املت فرانسوی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

تفاوت املت فرانسوی و املت آمریکایی

املت فرانسوی معمولا به صورت رول شده سرو می‌شود ولی املت آمریکایی از وسط تا می‌شود. املت آمریکایی معمولا بیشتر سرخ می‌شود و لایه بیرونی آن کاملا ترد می‌شود.

 

نکات طرز تهیه املت فرانسوی

برای پخت املت حتما از تابه نچسب استفاده کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را تا جایی هم بزنید که زرده و سفیده کاملا یکدست شوند و تخم مرغ کمی کف کند. همچنین اگر دوست داشته باشید می‌توانید پیاز و فلفل دلمه‌ای را از مواد حذف کنید و به جای آن فقط از سبزیجات تازه خرد شده مثل پیازچه، ترخون و ریحان استفاده کنید. اگر به پنیر گودا دسترسی ندارید می‌توانید از پنیر صبحانه، پنیر خامه ای، پنیر پیتزا یا هر پنیر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

طرز تهیه املت فرانسوی

املت فرانسوی یک صبحانه ساده است که با تخم مرغ و کره درست می‌شود. املت فرانسوی به خاطر بافت نرمی که دارد به صورت رول شده سرو می‌شود و داخل آن با انواع سبزیجات تازه و پنیر پر می‌شود.
  • تعداد 1 نفر

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • ¼ عدد فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده
  • پنیر گودا ورقه‌ای به مقدار لازم
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
  • جعفری تازه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور العمل‌

  • فلفل دلمه‌ای را ریز و نگینی خرد کنید
  • چند برگ تازه جعفری را هم ریز خرد کنید.
  • سه عدد تخم مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  • تخم مرغ‌ها را با همزن دستی یا چنگال کاملا هم بزنید تا یکدست شوند.
  • سبزیجات خرد شده یعنی فلفل، پیاز و جعفری را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • کمی کره درون یک ماهیتابه نچسب بریزید و بگذارید آب شود.
  • مایه املت را درون ماهیتابه بریزید. کمی که تخم مرغ سفت شد، پنیرها را روی یک نیمه از املت بگذارید تا آب شوند.
  • بعد از اینکه یک روی املت طلایی شد و تخم مرغ سفت شد، حرارت را خاموش کنید. بگذارید یکی دو دقیقه بماند تا کمی خنک شود و املت قابل رول کردن شود.
  • املت را رول کنید و از وسط برش بزنید. املت را با فلفل دلمه‌ای نگینی و جعفری سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!