نکات طرز تهیه ناگت مرغ
برای اینکه در وقت خود صرفهجویی کنید، میتوانید مقدار بیشتری از مواد اولیه ناگت مرغ را آماده کرده، و برای وعدههای بعدی آن را در فریزر قرار بدهید. برای اینکه در هزینههای خود صرفهجویی کنید هم میتوانید به جای پودر سوخاری آماده، خودتان در خانه یک پودر سوخاری خوش طعم درست کنید. کافیست در ابتدا مقداری نان را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آن را میکس کنید تا زمانی که به اندازه دلخواه شما خرد بشود. سپس هر ادویه یا سبزیجاتی که دوست دارید را به آن اضافه کرده، و نانها را داخل فر خشک کنید.
طرز تهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ فرآوردهای بر پایه گوشت مرغ است که روی آن با آرد سوخاری پوشانده میشود و در روغن فراوان سرخ میشود یا در فر پخته میشود. ناگت مرغ در دهه 1950 برای اولین بار درست شد و به یک غذای رستورانی و فست فود محبوب در سرتاسر جهان تبدیل شد.
- زمان آماده سازی 20 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 50 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 800 گرم سینه مرغ
- 5 عدد نان تست
- 1 پیمانه شیر
- 2 حبه سیر رنده شده
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 الی 4 عدد تخم مرغ هم زده
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- آرد به مقدار لازم
دستور العمل
- در ابتدا آرد، تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید. سپس یک قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه را به هر یک از این کاسهها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب بشوند.
- گوشهها نان تست را با چاقو ببرید و نان تستها را مکعبی ببرید.
- نانهای تست خرد شده را درون کاسهای بریزید و شیر را به آن اضافه کنید تا کمی نرم شوند.
- سینهها مرغ را هم در اندازههای کوچک ببرید.
- قطعات مرغ را داخل غذاساز بریزد و چند پالس بزنید تا گوشت مرغ کاملا ریز شود.
- سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه و نان تستهای نرم شده را به مرغ اضافه کنید و با غذاساز کاملا مخلوط کنید تا خمیری شکل شوند.
- مایه ناگت را به شکل مورد نظر دربیاورید و در یک سینی ناگتها را بچینید.
- ناگتها را اول در آرد معمولی بغلتانید. سپس در تخم مرغ و در مرحله آخر ناگتها را در آرد سوخاری بغلتانید و در یک سینی بگذارید.
- تمام ناگتها را به این شکل آماده کنید.
- ناگتها را درون روغن داغ سرخ کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com