نکات طرز تهیه کتلت مرغ
کتلت مرغ را میتوانید با مرغ و سیب زمینی خام هم درست کنید. برای این کار ابتدا همه استخوانهای مرغ را جدا کنید و آنها را داخل غذاساز بریزید. درون یک کاسه بزرگ دیگر سیب زمینیها را به صورت جداگانه با رنده ریز، رنده کنید. سپس پیاز را درون کاسه رنده کنید. تخم مرغ و گوشت چرخ شده مرغ را هم اضافه کنید با دستتان شروع به ورز دادن مواد کنید تا مایه کتلت کاملا منسجم و یکدست شود. ادویهها را هم اضافه کنید و برای چند ثانیه ورز دهید. بعد از این مرحله مایه کتلت آماده است و میتوانید کتلتها را درون روغن سرخ کنید. دقت داشته باشید که ضخامت کتلت نباید آنقدر زیاد باشد که خام بماند و نه آنقدر نازک که خشک شود و بسوزد. کتلتها را با حرارت متوسط سرخ کنید.
طرز تهیه کتلت مرغ
کُتلت یا شامی کباب از غذاهای پُرسی هستند. این غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت، سیبزمینی، تخممرغ و پیاز تهیه میشود و معمولا بدون برنج و با نان و به صورت داغ سِرو میشود. میتوان آن را بهعنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ سرد نیز مصرف کرد.
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 1 عدد سینه مرغ
- 3 عدد سیب زمینی
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 عدد پیاز
- ½ قاشق چایخوری زعفران ساییده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 1 فنجان پودر سوخاری
دستور العمل
- سینه مرغ را با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و نصف مقدار زعفران حل شده با حرارت ملایم میپزیم تا آب آن کشیده شود.
- سیب زمینیها را پخته و گرمگرم آن را رنده یا چرخ میکنیم.
- مرغ و سیب زمینی را مجددا چرخ کرده و پیاز را هم رنده میکنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل آن را خوب ورز میدهیم.
- کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمیداریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل در میآوریم.
- سپس آن را در روغن سرخ میکنیم و آنها را در دیس سرو میکنیم.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com