خوراک جوجه چینی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

فوت‌و‌فن‌های تهیه خوراک جوجه چینی

برخی از سرآشپزان این غذا را با گوشت بلدرچین نیز تهیه می‌کنند اما گوشت مرغ به خصوص (سینه مرغ) بهترین انتخاب برای تهیه این غذا خواهد بود.

سیب زمینی را قبل از اینکه درون خمیر قرار بدهید و سرخ کنید، آبپز کنید اما زیاد اینکار را انجام ندهید تا سیب زمینی هنگام غلتادن درون خمیر له شود.

فیله مرغ خیلی زود سرخ می‌شود به همین دلیل توجه داشته باشید که خیلی درون روغن داغ قرار ندهید زیرا هم خشک می‌شود و هم ممکن است بسوزد.

طرز تهیه خوراک جوجه چینی

جوجه چینی نام نوعی غذا است که با سینه مرغ تهیه می‌شود. در طبخ این غذا ابتدا سینه مرغ را به شکل فیله خرد کرده سپس فیله‌ها را در خمیری که از مخلوط کردن آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیکینگ پودر، ماءالشعیر و نمک تهیه شده قرار می‌دهند و در نهایت آن‌ها را سرخ می‌کنند.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 55 دقیقه
  • تعداد 2 نفر

 

مواد لازم

  • 1 عدد سینه مرغ
  • ½ لیوان آرد ذرت
  • 1 لیوان آرد گندم
  • ½ لیوان آرد برنج
  • 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • 1 شیشه ماءالشعیر ساده
  • 2 عدد سیب زمینی آبپز
  • 2 عدد پیاز

دستور العمل‌

  • آرد گندم، ذرت و برنج را به همراه بیکینگ پودر و نمک مخلوط می‌کنیم و کم‌کم ماءالشعیر را به مخلوط‌مان اضافه می‌کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند حلیم شود سپس بگذارید خمیر به مدت 2 ساعت بماند.
  • حالا سینه مرغ را به شکل فیله در می‌آوریم و آن‌ها را در خمیری که تهیه کرده‌ایم کاملا می‌غلتانیم تا هر دو طرف آن‌ها آغشته از خمیر شود.
  • اکنون فیله‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم. فقط باید مراقب باشید تا فیله‌ها نسوزند چون خیلی زود سرخ می‌شوند.
  • سیب زمینی‌های آبپز و پیاز را به شکل حلقه‌حلقه برش می‌دهیم و پس از غلتاندن در خمیر سرخ می‌کنیم.
  • توجه داشته باشید که پیاز و سیب‌زمینی‌ها را به صورت جداگانه سرخ کنید.
  • این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است. چاشنی آن سس گوجه‌فرنگی است و پس از آن می‌توانید سس هزارجزیره را امتحان کنید.
  • مزیت این غذا آن است که با وجود سرخ شدن، روغن اضافی به خود جذب نمی‌کند.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!