فوتوفنهای تهیه کباب تابه ای (دیگی)
با روشی که در این دستور پخت اشاره کردیم، کباب با کمبود آب مواجه نمیشود اما اگر آب کباب تمام شد مقداری آب جوشیده شده با کباب اضافه کنید تا غذایتان خشک نشود و نسوزد.
بسیاری از ما گوشت بدون چربی دوست داریم اما باید بدانید کبابی که چربی کمی داشته باشد خیلی خشک خواهد بود و خوشمزه نخواهد بود. توصیه میشود گوشت کبابی حدود 20 درصد چربی داشته باشد و بهترین انتخاب گوشت گوسفندی خواهد بود.
توصیه میکنیم در پایان پخت کباب مقداری کره به آن بزنید تا طعم و مزه کباب دیگی شما را بهبود بخشد. همچنین میتوانید از مقداری کره لای برنج نیز استفاده کنید این موضوع کاملا با ذائقه شما بستگی دارد.
سماق قرمز طعم و مزه کباب را ارتقا میدهد به همین دلیل توصیه میکنیم هنگام سرو غذا آن را به همراه داشته باشید تا از خوردن این غذای خانگی و مقوی لذت کافی ببرید.
کالری کباب تابه ای چقدر است؟
کالری کباب تابه ای به روغن و روش پخت شما بستگی خواهد داشت اما به صورت سر انگشتی در هر 100 گرم کباب 212 کیلوکالری وجود خواهد داشت.
طرز تهیه کباب تابه ای
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 55 دقیقه
- تعداد 4 نفر
مواد لازم
- 750 گرم گوشت چرخ کرده
- 4 عدد گوجه فرنگی
- 6 عدد فلفل کبابی
- 2 عدد پیاز
- 2 قاشق غذاخوری سماق
- روغن مایع به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه و تخم گشنیز به مقدار لازم
دستور العمل
- پیاز را ریز رنده کنید و کمی آب آن را بگیرید.
- با گوشت مخلوط کنید و نمک و ادویهها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
- کف تابه را چرب کنید و گوشت را در تابه ضخامت 2 تا 3 سانتیمتر پهن کنید.
- سطح گوشت را کاملا صاف کنید، کباب را به تکههای 4 سانتیمتری تقسیم کنید بین کبابها فاصله بدهید و گوجهها را نصف کرده و روی کبابها بچینید.
- در تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کبابها با آب خودشان بپزند.
- در 5 دقیقه آخر سماق را روی کبابها بپاشید و بگذارید کمی سرخ شود.
- در صورت تمایل فلفلها را ده دقیقه آخر به کبابها اضافه کنید.
- این کتاب را با کته و کره سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com