ساندویچ مرغ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

سس ساندویچ مرغ چیست؟

انتخاب سس ساندویچ‌مرغ به ذائقه شما بستگی دارد اما به صورت کلی سس مایونز و هزار جزیره بهترین سسی است که می‎توانید از آن به همراه ساندویچ استفاده کنید. همچننی اگر دارای رژیم لاغری هستید، اصلا نگران نباشید ماست یونانی را به عنوان سس استفاده کنید و مطمئن باشید از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.

 

فوت‌و‌فن‌های تهیه ساندویچ مرغ

برای تهیه این ساندویچ هم می‌توانید سینه مرغ پخته شده را خرد کنید و هم می‌توانید آن را ریش ریش کنید؛ ما پیشنهاد می‌کنیم تا آن را ریش ریش کنید تا طعم مرغ بهتر زیر دندان شما بیاید.

برای تهیه ساندویچ‌مرغ می‌توانید از استاک مرغ (عصاره مرغ) استفاده کنید؛ این کار باعث افزایش طعم مرغ خواهد شد. با این حال اضافه کردن آن به سیلقه و ذائقه شما بستگی دارد.

همچنین می‌توانید به جای کاهو و خیار شور و گوجه فرنگی از ترکیب پیاز و جعفری استفاده کنید. هر دو طعم و مزه فوق‌العاده‌ای به غذای شما می‌دهند، حتما آن را امتحان کنید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ

سینه مرغ یکی از کاربردی‌ترین انواع مواد پروتئینی است که تقریبا در هر خانه ای پیدا می‌شود. در اینجا قصد داریم یک غذا با سینه مرغ به شما آموزش دهیم که در کمتر یک ساعت آماده می‌شود. ساندویچ مرغ یکی از خوش‌خوراک‌ترین و در عین حال سالم‌ترین انواع غذای فست فودی است. این غذا را خیلی ساده و با حداقل هزینه می‌توانید در خانه تهیه کنید.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت
  • زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه
  • تعداد 3 نفر

مواد لازم

  • 2 عدد سینه مرغ کوچک
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 2 عدد هویج متوسط
  • 1 حبه سیر
  • 250 گرم قارچ
  • فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز از هر کدام یک عدد نصفه
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
  • سس مایونز به مقدار لازم (در نسخه رژیمی ماست یونانی جایگزین کنید)
  • روغن به میزان لازم

دستور العمل‌

  • یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
  • یکی از پیاز‌ها را ریز خرد کنید، هویج را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
  • مرغ را به آب جوش اضافه کرده و سپس سیر، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه بریزید.
  • کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ 1 ساعت پخته و نرم شود. طوری که ۱/۲ فنجان از آب مرغ باقی بماند.
  • پس از پختن مرغ، آب آن را صاف کنید و کنار بگذارید. استخوان‌های مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را ریش ریش کنید.
  • پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید، فلفل دلمه‌ای و پیاز را ۵-۴ دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمه‌ای نرم شود.
  • قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن روی حرارت بالا تفت دهید. قارچ را زیاد هم نزنید تا آب نیندازد و پس از نرم شدن از روی حرارت بردارید.
  • قارچ تفت داده شده را به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و هم بزنید.
  • مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند، ۲ قاشق غذاخوری محلول زعفران دم کرده را روی مواد بریزید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  • برای درست کردن ساندویچ می‌توانید از نان باگت، نان تست یا نان لواش استفاده کنید. مواد را لای نان قرار داده، سپس چند برش خیار شور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده روی آن بگذارید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!