چیکن پارمزان (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

چیکن پارمزان چیست؟

چیکن پارمزان یا چیکن پارمسان یک غذای خوشمزه است که با سینه مرغ سوخاری شده، سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و پارمزان درست می‌شود. این غذا برای اولین بار در آمریکا و توسط مهاجرین ایتالیایی درست شد. دستور پخت این غذا از یک غذای ایتالیایی به نام پارمیجیانا بادمجان الهام گرفته شده است. رستوران داران ایتالیایی که به آمریکا مهاجرت کرده بودند، متوجه شدند که مردم آمریکا بیشتر علاقه دارند گوشت مصرف کنند و همچنین بادمجان در آمریکا در آن زمان به وفور یافت نمی‌شد به همین دلیل گوشت فیله مرغ جایگزین بادمجان شد و غذای جدید هم چیکن پارمزان نام گرفت.

 

نکات طرز تهیه چیکن پارمزان

چیکن پارمزان را می‌توانید به تنهایی یا با اسپاگتی و پاستا سرو کنید. چیکن پارمزان باید در آخر در فر قرار داده شود تا برشته شود و پنیر روی آن آب شود. چیکن پارمزان به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود.

طرز تهیه چیکن پارمزان

چیکن پارمزان یک غذای خوشمزه است که با سینه مرغ سوخاری شده، سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و پارمزان درست می‌شود. این غذا برای اولین بار در آمریکا و توسط مهاجرین ایتالیایی درست شد.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • زمان کل 55 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 2 عدد سینه مرغ بزرگ
  • ½ پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ هم زده شده
  • ½ پیمانه آرد سوخاری
  • ½ پیمانه پودر پنیر پارمزان
  • روغن به مقدار لازم
  • 1 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 2 عدد پوره گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
  • 3 حبه سیر ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

دستور العمل‌

  • کمی روغن در یک قابلمه کوچک بریزید.
  • پیاز و سیر خرد شده را درون قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت متوسط کمی سرخ شوند.
  • بعد از اینکه پیاز و سیر کمی سرخ شدند، پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
  • نمک و فلفل به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند و بعد درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود.
  • سینه‌های مرغ را از وسط به صورت افقی به دو قسمت مساوی برش بزنید.
  • دو طرف هر 4 تکه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • سه بشقاب بزرگ و کمی گود در نظر بگیرید. درون بشقاب اول آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • در بشقاب دوم دو عدد تخم مرغ بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.
  • در بشقاب سوم آرد سوخاری و پودر پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
  • سینه‌های مرغ را اول در آرد بخوابانید تا همه قسمت‌های آن با یک لایه آرد پوشیده شود.
  • سپس سینه مرغ را در تخم مرغ بخوابانید و در مرحله سوم آن‌ها را با یک لایه آرد سوخاری و پودر پنیر پارمزان پوشش دهید.
  • همه سینه‌های مرغ را به این روش آماده کنید.
  • بعد از 15 دقیقه سس گوجه فرنگی را از روی حرارت بردارید و کمی ریحان خرد شده به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • در یک تابه بزرگ تکه‌های مرغ را با روغن سرخ کنید.
  • وقتی دو طرف سینه مرغ سرخ شد، حرارت را خاموش کنید.
  • فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • در یک ظرف پیرکس یا ظرف مناسب فر نیمی از سس گوجه فرنگی که درست کرده اید را پخش کنید.
  • تکه‌های مرغ سرخ شده را کف ظرف بچینید و باقی مانده سس را روی مرغ بریزید.
  • پنیر موزارلا رنده شده را روی مرغ‌ها پخش کنید.
  • ظرف را در طبقه فر برای 15 دقیقه و با دمای 230 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود.
  • چیکن پارمزان را با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید.
  • می‌توانید این غذا با را با اسپاگتی هم سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!