نکات طرز تهیه بادمجان شکم پر
اگر پوست بادمجانها ضخیم بود، میتوانید پوست بادمجانها را به شکل راه راه بگیرید. قسمت سبز رنگ بالای بادمجان را از آن جدا نکنید، چون ممکن است شکل بادمجان بعد از پخت به هم بریزد. اگر فر در اختیار ندارید میتوانید این غذا را با آون توستر یا مایکروفر یا حتی روی گاز درست کنید. برای درست کردن بادمجان شکم پر روی گاز کافی است بادمجانها را بعد از آماده کردن روی ماهیتابه کمی سرخ کنید، درب ماهیتابه را هم بگذارید تا بافت آن کمی نرم شود. سپس داخل بادمجانها را با سس گوشت پر کنید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید تا پنیر آب شود. استفاده از پنیر پیتزا الزامی نیست و شما میتوانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه است که در هر کشور یک دستور پخت متفاوت از آن را میتوانید پیدا کنید. در ترکیه به این غذا دلمه بادمجان گفته میشود و از برنج، بادمجان، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، پیاز و جعفری برای درست کردن آن استفاده میشود.
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت 15 دقیقه
- تعداد 5 نفر
مواد لازم
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 عدد پیاز نگینی خرد شده
- 50 گرم جعفری تازه خرد شده
- 2 عدد گوجه فرنگی رنده شده
- 150 گرم قارچ نگینی خرد شده(دلخواه)
- 1 بوته سیر، نگینی خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل و زردچوبه، آویشن به میزان لازم
- 5 عدد بادمجان
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
دستور العمل
- بادمجانها را بشویید و آنها را از وسط به دو نیمه مساوی تقسیم کنید.
- با کمک قاشق داخل بادمجانها را کمی خالی کنید.
- با یک برس روی سطح بادمجانها را به روغن آغشته کنید.
- بادمجانها را درون سینی فر بچینید. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- 15 الی بیست دقیقه زمان لازم است تا بادمجانها درون فر بپزند و نرم شوند.
- درون یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بگذارید روغن داغ شود. پیاز را به روغن اضافه کنید تا پیازها طلایی شوند.
- سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید.
- گوشت را با پیاز تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- قارچها را به گوشت و پیاز اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.
- برای چند دقیقه قارچ و گوشت را با هم تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود.
- نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
- سپس رب را به مواد اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
- سیر خرد شده را به مواد اضافه کنید.
- جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.
- پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سس گوشت روی حرارت ملایم غلیظ شود و بپزد.
- بادمجانها را از فر بیرون بیاورید. درون بادمجانها را با سس گوشتی که آماده کرده اید پر کنید و روی مواد پنیر پیتزا بریزید.
- بادمجانها را برای 10 دقیقه دیگر درون فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com